banner113

Bulut: Önce Alanyaspor

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un sezon sonunda Aytemiz takımın başında kalıp kalmayacağı gündemdeki yerini koruyor.

Bulut: Önce Alanyaspor
08 Nisan 2020 Çarşamba 11:31

banner108
banner238

Turuncu yeşilli takımla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve ulusal basında adı hergün Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu olarak anılan Erol Bulut, katıldığı bir televizyon programında tartıymamaya son noktayı kodu. Bulut, "Fenerbahçe ile hiçbir görüşmem olmadı. Şuanda tek düşüncemiz sağlık ve Alanyaspor" dedi. Ancak başarılı bir grafik çizen genç teknik adamın Aytemiz Alanyaspor ile de henüz sözleşme yenilememesi dikkat çekti.

TEK DÜŞENCESİ KUPAYI ALMAK
Turuncu yeşilli yönetimin daha önce görüştüğü ancak şimdilik bir sonuç alamadığı Erol Bulut, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ise "Alanyaspor'un başarısı için elimden geleni yapıyorum. Sözleşmem sezon sonu bitiyor. Beni Fenerbahçe'ye yakıştırıyorlar. Ama böyle bir durum yok. Benim tek düşüncem Alanyaspor ve inşallah kupayı Alanya'ya getiririz. Maçları oynayıp, bitirdikten sonra kariyerimin hangi tarafa gideceğini göreceğiz. Burası mı olur, başka bir takım mı olur, yurt dışı mı olur. Onu bugün söyleyemem" ifadelerini kullanmıştı.

26 MAÇTA REKOR KIRAN İSİM OLDU
Geçen yıl Haziran ayında göreve gelen 45 yaşındaki çalıştırıcının, ligdeki karnesinde ise 26 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet var. Şimşekler 43 puanla 6'ncı sarıda yer alırken ilk yarıdaki uzun süre liderlik koltuğunda kalması kulüp tarihinde bir rekor oldu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.