banner113

Cısse için bize ahlaksız teklif yaptılar

banner106

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cisse transferi ile ilgili konuştu. 

Cısse için bize ahlaksız teklif yaptılar
29 Kasım 2019 Cuma 16:10

banner108
banner238


BU OLACAK ŞEY DEĞİL
Hasan Çavuşoğlu'nun Sporx'e verdiği röportaj şu şekilde; "Papiss Cisse ile ilgili söylentileri biz de duyuyoruz ancak bize gelen bir şey yok. Anderlecht sezon başı transfer döneminin bitimine üç gün kala futbolcuya, iki gün kala da bize teklif gönderdi. İki gün sonra maç var, yerine kimi alacağız? Zaten teklifleri de bizi tatmin etmedi. Bazı kulüplerin ahlaki durumlarını düzeltmesi gerekiyor. Duruyorsun, duruyorsun, ligin başlamasına iki gün kala bir futbolcuya teklif götürüyorsun. Bu olacak şey değil. 
İKİ GÜN KALA TEKLİF YAPMAM
Kulübümde bulunan futbolculara lig başlamadan yirmi gün önce, bir ay önce teklif gelirse, anlaşabilirsek satabileceğimi her zaman söylemişimdir. Ben şahsen, bir futbolcuya ligin başlamasına iki gün kala teklif yapmam. Oyuncu transfer listesindeyse kulübünde, değerlendirilir ama Anderlecht'in yaptığını ahlaki bulmuyorum. Papiss Cisse ile ilgili söylentileri duyuyoruz, söylentiler olur fakat bize gelen bir şey yok."
ÖYLE HEMEN HEDEFE ULAŞILMIYOR
- Alanyaspor, Bursaspor gibi Süper Lig'de şampiyon olabilir mi? Hedefiniz arasında şampiyonluk var mı?
"Bizim ağzımızdan daha önce alt ligdeki yıllarda da, bu sezon da şampiyonluk sözü çıkmadı. "Şampiyon olacağız" hedefi koyunca, hemen öyle hedefe ulaşılmıyor. Önemli olan kulübün işleyişi. Her şeyden önce futbolculara verilen sözleri tutacaksın, kulübü mali anlamda iyi idare edeceksin. Futbolcular, senin ailenin bir parçası. Her şeyin yolunda gitmesi gerekiyor. Biz saha dışındaki konuları iyi idare etmeye çalışırız, saha içerisini de hocalar idare eder. Hocalarla da aramız hep iyi olmuştur. Burada aile bağları çok önemlidir. Bunları sağlarsan, transferde hata yapmazsan başarı gelir. Bizim amacımız hep şudur; en iyi yerde ligi bitirmek. Ve de verdiğimiz sözleri tutmaya çalışırız. Yine böyle devam edeceğiz."

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.