banner113

Efecan ve Emre uyumu

banner106

Ligde son 2 maçını kaybeden Alanyaspor Cumartesi günü şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kadıköy'de sürpriz peşinde 

Efecan ve Emre uyumu
16 Şubat 2018 Cuma 19:27

banner108
banner238
Alanyaspor, Süper Lig İlhan Cavcav sezonu 22'nci hafta mücadelesinde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetcek. 21 puanla küme düşme potası çizgisinde bulunan Aytemiz Alanyaspor, zorlu Fenerbahçe deplasmanından puanla dönmek istiyor. Ligin 2'nci yarısında oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet elde eden turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan Haydar Yılmaz, Berkan Emir ve Isaac Sackey ile kart cezası nedeniyle Welinton forma giyemeyecek. Sarı lacivertli takımda ise sakatlıkları süren Martin Skrtel ve Vincent Janssen, Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Aytemiz Alanyaspor bu sezon deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Turuncu yeşilli takım deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada rakip fileleri 19 kez havalandırırken, kalesinde ise 23 gol gördü. Fenerbahçe Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı 7 maçta hiç kaybetmedi. Aytemiz Alanyaspor ise Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Alanya'da oynanan maçı sarı-lacivertli ekip 4-1 kazanmıştı. 
EFECAN VE EMRE UYUMU
Aytemiz Alanyaspor'da Efecan Karaca ve Emre Akbaba'nın birbirleriyle olan uyumu dikkat çekiyor. Orta sahadaki performansıyla göz dolduran Efecan Karaca'nın 3 asistinde Emre Akbaba 3 gol kaydetti. Turuncu yeşilli ekipte Emre Akbaba'nın, Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love'a ise bu sezon toplamda 4 asisti bulunuyordu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.