banner113

Efecan’dan taraftara mesaj

banner106

Alanyaspor'un 2'nci kaptanı Efecan Karaca, “Taraftarlarımızın bize her zaman Başakşehir maçının 2'nci yarısında olduğu gibi destek vermelerini istiyoruz

Efecan’dan taraftara mesaj
07 Ocak 2019 Pazartesi 14:22

banner108
banner238
Alanyaspor’un başarılı futbolcusu Efecan Karaca, Yoğun bir tempoyla 2'nci yarıya hazırlandıklarını söyledi. İyi bir ortamda kamp yaptıklarını belirten Karaca, “Ligin 2'nci yarısına Goldcity Otel'de hazırlanıyoruz. Hava şarkları malum, geldiğimizden beri yağmur yağıyor ama iyi geçiyor. Tabi kamp dönemleri her zaman yorucu olur. Yorucu olacak ki biz de sezon içinde bunun meyvesini alalım” dedi. Ligde 18 puanla tehlikeli bölgede yer aldıklarını dile getiren Karaca, “Alanyaspor'un 2'nci yarıdaki hedefi öncelikle buradan biran önce uzaklaşmak. İlk hafta oynayacağımız Sivasspor maçına yoğun bir tempoyla hazırlanıyoruz. Biran önce buradan uzaklaşıp üst sıralara oynamayı hedefliyoruz” diye konuştu. 
PERFORMANSIMIZI YÜKSELTECEĞİZ
Ligin ilk yarısında çıkış yapan bir performansı olduğunu ifade eden Karaca şöyle konuştu: “Her futbolcunun istediği gibi bunu devam ettirerek üstüne koyabilmeyi, asist yaparak ve gol atabilmeyi hedefliyorum. Ama bunu takım halinde yapabiliyoruz. Takım arkadaşlarımın desteğiyle performansımı yükseltiyorum. Yükseltmeye de devam edeceğim. Onların da bana desteği ve yardımı çok önemli. Alanyaspor olarak performansımızı 2'nci yarıda yükselteceğiz ve daha iyi olacağız.” 
HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM
Taraftarlara da mesaj gönderen Karaca, “Sahamızda oynadığımız Başakşehir maçının 2'nci yarısı gibi bir Alanyaspor izlettirmeyi düşünüyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Taraftarlarımıza da bir mesajım var. Taraftarlarımızın bize her zaman Başakşehir maçının 2'nci yarısında olduğu gibi destek vermelerini istiyoruz. Sahanın içinde yer alan bir futbolcu olarak o desteği hissettiğimizde lider takıma zor anlar yaşattığımızı düşünüyorum. Onların baskısıyla Alanyaspor çok daha güçlü bir hale geliyor. Hepsini çok seviyorum. Yeni yıllarının sağlıklı, mutlu ve güzel geçmesini diliyorum.” dedi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.