banner113

Juanfran'dan mesaj var

banner106

Alanyasporlu Juan Francisco Morena Fuertes konuştu

Juanfran'dan mesaj var
18 Ekim 2019 Cuma 12:24

banner108
banner238

Futbolcumuz Juan Francisco Moreno Fuertes: “19 gündür sahalara daha güçlü dönmek ve Türkiye’de geçireceğim her güzel gün için çok sıkı çalışıyorum. En kısa zamanda görüşeceğimize ve hep birlikte tarih yazacağımızdan eminim.”
Geçtiğimiz günlerde sol diz çapraz bağ ameliyatı geçiren futbolcumuz Juan Francisco Moreno Fuertes, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, biran önce sahalara dönerek takımımızla birlikte başarılara imza atmak için çok iyi çalıştığını belirtti.
Takımıyla gurur duyduğunu kaydeden Juanfran, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Benim için bu zor günlerde hayallerimin kısa sürede olsa da bittiğini kabullenmek gerçekten çok zor oldu. Bulunduğum süre içerisinde Alanya kültürü ve insanlarını çok sevdim. Maçlarda söylenen İstiklal Marşı'na olan saygıya ve statlardaki futbola duyulan tutkuya hayran kaldım. Ayrıca başkanımızın iletişim tarzı ve yaptıklarıyla Alanyaspor’u her geçen gün daha da yukarıya taşıması beni çok etkiledi. Hocamızla, teknik ekibiyle ve tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Çünkü her maçı kazanmak için ellerinden gelenin hepsini sahaya yansıtıyorlar. 19 gündür sahalara daha güçlü dönmek ve Türkiye’de geçireceğim her güzel gün için çok sıkı çalışıyorum. En kısa zamanda görüşeceğimize ve hep birlikte tarih yazacağımızdan eminim."
 
 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.