banner113

Kestelin gözü Bayrampaşa'da

banner106

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un teknik direktör Galip Gündoğdu, Iğdır Belediyespor yenilgisini pazar günü deplasmanda oynanacak Bayrampaşa maçında telafi edeceklerini söyledi. 

Kestelin gözü Bayrampaşa'da
09 Eylül 2021 Perşembe 10:25

banner108
banner238

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezona 76 Iğdır Belediyespor yenilgisi ile başlayan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bayrampaşa maçı hazırlıklarını Milli Egemenlik Stadı idman sahasında dün yaptığı idmanla sürdürdü. Saat 17.30'da yapılan idmana bütün oyuncular katılırken, bir buçuk saat süren antrenman teknik direktör Galip Gündoğdu yönetiminde gerçekleştirildi. Açma-germe çalışmalarıyla başlayan idman, top tekniği çalışmasıyla sürerken taktiksel çalışmayla tamamlandı. 

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un teknik direktör Galip Gündoğdu, idman öncesi Alanya Posta Medya'ya konuştu. Ligin ilk haftasında oynanan 76 Iğdır Belediyespor maçını yorumlayan Galip Gündoğdu, mağlup oldukları karşılaşma ile ilgili şunları söyledi:  "2021-2022 sezonunda 3.Lig'in belki de en flaş transferlerini yapan, tecrübeli oyuncuları bünyesinde barındıran bir takımla oynadık. Onların artı ve eksi yönlerini biliyorduk. Bunlara göre hafta içerisinde çalışmalarımızı yaptık. Maça da iyi başladık. Ama rakibimizin duran toplarda etkili olduğunu bildiğimiz halde, çalıştığımız halde 8. dakikada kornerden bir gol yedik. Golden sonra yine oyun disiplininden kopmadan mücadelemizi ve oyunumuzu sahaya yansıtmaya devam ettik. Fakat yine bir duran toptan 26. dakikada bir gol daha yedik. Oyuncularımız yine moral motivasyonunu bozmadan aynı hırsla mücadeleyi gösterdiler. Girdiğimiz net pozisyonlar vardı. Değerlendiremedik ilk devre bu şekilde bitti.    İkinci devreye başlarken coşkulu ve hırslı başladık. Oyunsal anlamda oyuncularım skoru alabilme gol atabilmek için elinden gelen herşeyi yaptılar. Pozisyonlara da girdik. Ama maçın son beş dakikası ve uzatmalarda sonuç alamayınca oyuncularımda fiziksel düşüşler oldu. Tecrübeli ekibe sahip olan rakip skoru korumasını çok iyi bildi. İlk maçta mağlup olduk. Üzgünüz." 

Galip Gündoğdu, pazar günü deplasmanda oynanacak Bayrampaşa maçına ise Iğdır yenilgisinin telafisi olarak baktıklarını söyledi. Gündoğdu: "Bayrampaşa maçı hazırlıklarına Iğdır maçının ertesi günü başladık. Haftanın ilk gününde pazartesi günü oyunculara izin verdik. Şu anda hazırlıklara devam ediyoruz. Bayrampaşa deplasmanında ilk haftanın telafisini yapmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Sakat oyuncumuz Furkan vardı. Iğdır maçının 15. dakiaksında sakatlanıp oyundan çıkan Furkan, bugünden itibaren takımla birlikte çalışacak. Yani Ahmet, Mehmet kim olursa olsun her oyuncumuzdan faydalanmak istiyoruz. Ellerinden gelen oyunu ve mücadeleyi sahaya sergiliyorlar. İlk hafta mağlubiyetle bitirdik inşallah ikinci hafta telafi edeceğiz" dedi. - Ercan YILDIRIM-Alanya Postası

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.