banner113

Kestelspor'da transfer

banner106

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, bir taraftan da transfer çalışmalarını yürütüyor.

Kestelspor'da transfer
05 Ocak 2022 Çarşamba 09:32

banner108
banner238

Mavi beyazlı ekip geçtiğimiz günlerde transfer edip antrenmana çıkardığı kanat oyuncusu Berat Eyüpoğlu ile dün resmi sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe altyapısında yetişen Berat, daha önce Sancaktepe Belediyespor, B.B. Erzurumspor, Turgutluspor, Erbaaspor, Darıca Gençlerbirliği ve son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da forma giydi. BÜ Alanya Kestelspor Kulübü transferi, "Hoş geldin Berat. Başarılı kanat oyuncusu Berat Eyüpoğlu ile anlaştık. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı uğurlu olsun" cümleleri ile duyurdu. 

HOŞGELDİN HASAN..

Beykozspor, Artvin Hopaspor, Yalovaspor, Gaziosmanpaşaspor, Kızılcahamamspor, Giresunspor, Pazarspor, Eyüpspor, Bayburt Grup Öİ. Spor, Karacabey Bld.spor ve Bld. Derincespor'da oynayan başarılı sağ bek oyuncusu Hasan Güleryüz ile anlaştık. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı uğurlu olsun.

HOŞGELDİN FERHAT DUMAN..

Bugsaşspor, Çorum Belediyespor, Tokatspor, Osmaniyespor ve 3 sezondur Tarsus İdman Yurdun'da oynayan ve kaptanlığını yapan tecrübeli ortasaha oyuncusu Ferhat Duman ile 1 buçuk yıllığına anlaştık. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı uğurlu olsun.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.