banner113

Mutlu hafta sonu

banner106

Antalya’da geçtiğimiz hafta sonu 3 takım sezonun en mutlu gününü yaşadı. Antalyaspor ve A.Alanyaspor ligde kalmayı garantilerken şampiyon Muratpaşa hentbolde taç taktı

Mutlu hafta sonu
16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:48

banner108
banner238
Antalya takımları hafta sonunu mutlu geçirdi. Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor sıkıntılı geçen bir sezonun ardından matematiksel olarak ligde kalmayı garantilerken Antalya Muratpaşa Belediyespor da daha önceden garantilediği şampiyonluğun kupasını kaldırarak Türkiye'nin en büyüğü olduğunu bir kez daha gösterdi.
MELEKLER YİNE ZİRVEDE
Antalya'nın, takımlar düzeyindeki tek 'süper lig şampiyonu' unvanına sahip olan Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı. Daha önceden şampiyonluğu garantilemesine rağmen 42-35 kazandığı Ardeşen Gençlik ile yaptığı maçın ardından kupasını alan Birol Ünsal'ın önderliğindeki 'Paşa'nın Melekleri' bir kez daha Türkiye'nin en büyüğü olduğunu gösterdi.
SİVAS DEPLASMANINDA 1 PUAN YETTİ
Futbolda da iki Antalya kulübü aynı gün ligde kalışını kutladı. Aytemiz Alanyaspor, Sivas deplasmanında 2-2'lik beraberlik aldı. Osmanlıspor'un kendi evinde Beşiktaş'a mağlup olmasıyla aradaki puan farkını 4'e çıkarmayı başaran Alanyaspor, maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, inanılmaz derecede yıprandıklarını ancak hak ettikleri ligde kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.