banner113

Alanya'da filmleri aratmayan kovalamaca

banner106

Alanya polisi, Gazipaşa'dan avokado hırsızlığı olayına karışan ve 07 HYU 23 plakalı otomobille ilçeye seyir halinde olduğu bilgisine ulaşarak harekete geçti. 

Alanya'da filmleri aratmayan kovalamaca
09 Ocak 2022 Pazar 12:24

banner108
banner238

Ekipler Alanya Tosmur girişinde güvenlik önlemi alarak şüpheli şahısları beklemeye başladı. Polis ekipleri şüpheli aracı durdurmak istedi. Ancak sürücü polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis havaya uyarı ateşi açtı. Sürücü, araçla hızını kesmeden yoluna devam etti. Polis ekipleri kaçan araç ile yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonucunda aracın tekerlerine ateş etti. Yavaşlayan araçtan inen sürücü, 23 yaşındaki M.U ve yanında yolcu olarak bulunan E.A.E ,İ.H.H. ve S.G. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. 
Yapılan aramalarda ise uyuşturucu içmek için kullanılan aparatlar, 31.35 gram uyuşturucu madde, kuru sıkı tabanca ve ona ait şarjör ile Gazipaşa'dan çaldıkları 75 adet avokado ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler Gazipaşa'dan 6 kasa avokado ve 2 kasa kumkuat meyvesini Alanya'da sattıklarını tespit etti. Şüpheliler işlemlerinin ardından soruşturmanın devamı için Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.