banner113

Alanya sanayi esnafından iş yerleri açılsın talebi

banner106

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, pazar yerlerine 1 günde gelen insan sanayiye 1 ayda gelmez diyerek, sanayinin de açılmasını istedi.

Alanya sanayi esnafından iş yerleri açılsın talebi
06 Mayıs 2021 Perşembe 15:08

banner108
banner238

Son yapılan düzenleme ile tam kapanma sürecinde Pazar yerlerinin de haftada bir gün şekilde açılmasına karar verilmişti. Bu açıklama üzerine Alanya’da pek çok oda başkanı kendi esnafları adına açıklama yaparak, açılma istemişlerdi. Bu isteklerden biriside Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş’tan geldi. 
1 AYDA SANAYİDE BİRİKMEZ
Oda Başkanı Taş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Marketler, manavlar, AVM’ler, çiftçiler, hastaneler, belediyeler, pastaneler, fırınlar, restoranlar, yedek parçacılar açık. Buradaki insanların hepside araç kullanıyor, yolda kalıyorlar, kaza yapıyorlar Biz müdahale edemiyoruz, sokağa çıkamıyoruz. Oto tamircisi, elektrikçisi, kaportacısı 1 veya 2 personeliyle hizmet vermesi lazım. Bu dışarıdaki insanlar yolda kalmaması için, yolda kalan araçlara müdahale edebilmek için karşımızda muhatap bulamıyoruz. Bir günde pazar yerlerine gelen kalabalık 1 ayda sanayide birikmez.” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.