banner113

ALMANLARA "FİŞİ ÇEK TÜRKİYE'YE TATİLE GİT. OFİSİNİZİ SAHİLE TAŞIYIN" İLANI! 

banner106

Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan enerji krizi Avrupa’yı derinden etkilemeye devam ediyor. 

ALMANLARA "FİŞİ ÇEK TÜRKİYE'YE TATİLE GİT. OFİSİNİZİ SAHİLE TAŞIYIN" İLANI! 
08 Kasım 2022 Salı 14:50

banner108
banner238


Almanya‘da büyüyen enerji krizi ve doğalgaz fiyatlarındaki artış nedeniyle farklı çözüm yolları aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın ucuz süpermarketi Lidl’ın Türkiye’ye 3 haftalık her şey dahil tatili 599 Euro’ya satması tartışmalara neden olmuştu. Şimdi de Almanya’da Bild Gazetesi, düzenlediği bir yarışmada ödül olarak Türkiye tatili vereceğini açıklarken; ilanda yer alan, “Isıtıcıyı kapatın, soğuk kış günlerinden kaçın. Ofisinizi sahile taşıyın” ifadeleri dikkat çekti.
Türkiye’ye dört haftalık tatil ödülü
Hürriyet’te yer alan habere göre Almanya’nın önde gelen yayın organlarından biri olan Bild’in ücretli dijital platformu Bildplus, düzenlediği yarışmada enerji krizine vurgu yaparak, Türkiye’de dört haftalık tatil ödülü vereceğini açıkladı.

Enflasyonu unutun
Son dönemde Avrupa’da yaşanan enerji sorununa da atıfta bulunan ilanda, “Fişi çekin, ısıtıcıyı kapatın, enflasyonu unutun ve Almanya’daki soğuk kış günlerinden kaçın. Ofisinizi sahile taşıyın. Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi mi geliyor? Bu Rüya artık gerçekleşecek. Sizi Türkiye’nin güzel sahil kasabası Side’ye uzun süreli bir tatile gönderiyoruz” ifadeleri dikkat çekti. Side’de yer alan otelde konaklama, uçuş bileti ve her şey dahil dört haftalık uzun süreli tatil kazanma fırsatı sunduğunu açıklayan Bild, yarışmayı kazanabilmek için ise Bildplus uygulamasına üye olma şartı getirdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.