banner113

Yediemin Deposundaki Araçların parçalarının söküldüğü iddiası

banner106

Yediemin deposundaki araçların söküldüğü haberi günmede bomba gibi düştü.

Yediemin Deposundaki Araçların parçalarının söküldüğü iddiası
20 Mayıs 2019 Pazartesi 14:12

banner108
banner238


Antalya'nın Akseki ilçesindeki 1 haziran 2016 tarihinden önce trafikten men ve muhafaza altına alınan araçların depolandığı yediemin otopark hizmetini veren Akseki belediyesine ait garajda bulunan araçların motor, mekanik, iç aksam parçaları gibi bir çok parçalarının sökülüp alındığı iddiası ile MHP Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru tarafından Akseki Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.


Doğru şikayetinde şu sözlere yer verdi; 
01 Haziran 2016 tarihinden önce Akseki İlçesinde trafikten men ve muhafaza altına alınan araçların depolandığı yediemin otopark hizmetini Akseki Belediyesine ait belediye garajında yapılmaktaydı. Akseki Belediyesine yetiemin olarak teslim edilen 06 LTN 42, 07 B 0472, 20 LP 168, 06 ZLD 65, 42 B 6634 plakalı araçların teslim edildiği ve belediye yetkilileri tarafından teslim alındığı tutanaklar incelendiğinde görülecektir. 

Akseki belediye garajına teslim edilen bu araçlar bugüne kadar kullanılmadığı ancak bugün itibariyle otoparkı gezdiğimde ilgili araçlar içerisinden motor, mekanik, iç aksam parçaları gibi birçok parçalarının sökülüp alındığı bu haliyle araçların çalışamaz ve kullanılamaz durumda olduğu anlaşılmaktadır. Araçları koruyup gözetmekle yükümlü belediye yetkilileri ve personelinin araç üzerindeki parçalarında sökülüp bulunmadığı gözetilerek zimmet suçunu  işlemişlerdir"

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.