☰
✕
ANTALYA VE İLÇE HABERLERİ

ANTALYA’DA MOTOSİKLET DENETİMİ: 11 BİN 133 ARAÇ KONTROL EDİLDİ

Antalya’da motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetimler hız kesmeden devam ediyor. Jandarma ekipleri, son bir haftada 11 bin 133 motosiklet, motorlu bisiklet ve sürücüsünü kontrol etti.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından, İçişleri Bakanlığınca planlanan müşterek özel denetimler kapsamında motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetimlere ağırlık verildi.

Gerçekleştirilen kontrollerde trafik kurallarına uymadığı tespit edilen motorlu bisiklet ve sürücülerine idari para cezası uygulanırken, söz konusu araçlar trafikten men edildi.

Jandarma ekipleri, özellikle motosiklet ve motorlu bisiklet kullanımında trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Son bir haftada:
🏍️ 11.133 motosiklet, motorlu bisiklet ve sürücüsü kontrol edildi.
🚨 Kurallara uymayanlara idari yaptırım uygulandı.
⛔ Uygunsuz araçlar trafikten men edildi.