banner113

Almanya resmen 31 Ağustos dedi, Türkiye’ye açık kapı bıraktı

banner106

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, AB ülkeleri artı 5 ülke dışında kalan ülkelere dönük seyahat uyarısını 31 Ağustos'a kadar uzattıklarını açıkladı.

Almanya resmen 31 Ağustos dedi, Türkiye’ye açık kapı bıraktı
10 Haziran 2020 Çarşamba 14:21

banner108
banner238

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, AB ülkeleri artı 5 ülke dışında kalan tüm dünya ülkelerine dönük seyahat uyarısını 31 Ağustos'a kadar uzattıklarını duyurdu.

31 AĞUSTOS
Dışişleri Bakanlığı'nın sitesinde yapılan açıklamada, ''Federal hükümet, AB ülkeleri, İngiltere ve Schengen bağlantılı dört ülke dışında kalan tüm ülkelerine dönük seyahat uyarısını 31 Ağustos'a kadar uzattı. Avrupalı komşularımızın aksine, dünyanın geri kalanı için risk olmadan sınırsız seyahati başlatmaya olanak sağlayacak verilere, kriterlerlere ve koordinasyon süreçlerine sahip değiliz. Yaz döneminde Almanların dünyanın değişik ülkelerine giderek virüsü yeniden Almanya'ya taşıma riskini alamayız.'' denildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

TÜRKİYE'Yİ ETKİLEYECEK
Alman halkının AB dışına olabildiğince çabuk seyahat etmek istediğini biliyoruz. Bu durum, Türkiye, Kuzey Afrika, Güney Asya ve Amerika'yı da etkiliyor. Bu tip ülkelere dönük seyahatlerin yapılıp yapılamayacağı pandeminin durumuna bağlı olacak.
GÖZDEN GEÇİRİLECEK
Bu nedenle eylül ayına kadar seyahat uyarılarını, turistlerin güvenliğini esas alarak tekrar ve tekrar gözden geçireceğiz. Pandemi konusuna iyi noktada olan, istikrarlı bir sağlık alt yapısına sahip, turizm konusunda tutarlı güvenlik önlemlerini alan ülkeler için, seyahat uyarısınan seyahat tavsiyesine dönebiliriz.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.