banner113

BAŞKAN YÜCEL İFTARINI EŞGİLİK’TE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPTI

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, iftarını Alanya Belediyesi tarafından Eşgilik’te kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

BAŞKAN YÜCEL İFTARINI EŞGİLİK’TE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPTI
20 Mart 2024 Çarşamba 20:20

banner108
banner238


Hem doğuda hem batıda hem de merkezde her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrası kurduklarını belirten Başkan Yücel, “Günlük ortalama 6 bin vatandaşımızı iftar soframızda birlik ve beraberlik ruhuyla ağırlıyoruz.” dedi.
Alanya Belediyesi 10 yıldır olduğu bu yıl da Alanya’nın 5 noktasında iftar sofrası kurdu. Alanya merkezde Eşgilik’te doğuda Mahmutlar ve Demirtaş mahallelerinde batı da ise Avsallar ve Konaklı mahallelerinde vatandaşlar her akşam iftar sofrasında bir araya geliyor. 


BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün iftarını Eşgilik’te vatandaşlarla birlikte açtı. Başkan Yücel’e MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abdulhadi Yüksel ve Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Yücel iftarını yapan vatandaşlara ‘hayırlı iftarlar ve Allah kabul etsin’ dileklerini iletti. Vatandaşlarla birlikte iftarını yapan Başkan Yücel’e de vatandaşlar böyle bir hizmet sunduğu için teşekkür ettiler. 


BAŞKAN YÜCEL: 6 BİN VATANDAŞIMIZI BİRLİK BERABERLİK RUHUYLA AĞIRLIYORUZ
Başkan Yücel geleneksel hale getirilen iftar sofrasının Alanya’da beş ayrı noktada kurduklarını belirterek, “Merkezde Eşgilik, doğu ve batı da 2’şer noktada vatandaşlarımız için iftar sofraları kurduk. Ramazan’ın ilk gününden son gününe kadar 5 noktada günlük ortalama 6 bin vatandaşımızı birlik ve beraberlik ruhuyla ağırlıyoruz. Bugün de Eşgilik’te iftar yapan vatandaşlarımızla birlikte olduk, hep birlikte iftarımızı yaptık. Vatandaşlarımız için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca bizleri iftar sofralarımızda yalnız bırakmayan ve bu süreçte büyük fedakarlıklarla çalışan personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.