banner113

UCUZ FİYATLAR HİZMET KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR

banner106

TGA ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, "Ucuz fiyatlar hizmet kalitesini düşürüyor"

UCUZ FİYATLAR HİZMET KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR
03 Ağustos 2022 Çarşamba 08:24

banner108
banner238

Sili "Biliyorsunuz haziran sonu ve temmuz başında tüm üyelerimizin katıldığı bir etkinlik gerçekleştirdik. Bundan sonra doluluklardan ziyade kârlara odaklanılmalı. Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle hem bizim kaynak pazarlarımızda hem dünya genelinde ve Türkiye'de fiyatların artmış olmasını değerlendirerek doğru kararlar ve doğru fiyatlar vermek zorundayız. Bunu acentalarımızla da görüşüyoruz" 

Çünkü verilen ucuz fiyatlar hizmet kalitesinin düşmesine, orta ve uzun vadede sıkıntı yaşamamıza neden olacaktır. Burada işletme sahiplerinin biraz daha dirayetli olması gerekiyor. Ve nihayetinde doğru fiyatların pazara çıkması gerekiyor. Alanya diğer bölgelerin aksine normal yaşamla turizmin iç içe geçtiği bir şehir. Dolayısıyla bunu değerlendirerek şehirde cazibe merkezlerinin arttırılması, farklı ürünlerin geliştirilmesi, hem de tesis sahiplerinin bu noktada doğru kararlar vererek konuyu geleceğe taşımaları gerekiyor." 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.