banner113

Kerim Topal başarılarına bir yenisini daha ekledi!

banner106

Alanya’da emlak sektörünün fenomen isimlerinden olan Kerim Topal, 2021 yılın da bir başarıya daha imza attı. 

Kerim Topal başarılarına bir yenisini daha ekledi!
23 Aralık 2021 Perşembe 09:52

banner108
banner238

Alanya'daki emlak sektörünün parlayan yıldızı olan Kerim Topal, başarılarına bir yenisi daha ekledi. Daha önce “2019 Yılın en başarılı Gayrimenkul Uzmanı”  “2020 Yılın en iyi çıkış yapan iş adamı” ödüllerini alan Kerim Topal, “2021 Yılın En Başarılı Yatırım Uzmanı” ödülünüde aldı.


YILIN EN BAŞARILI YATIRIM UZMANI
Sosyal medyayı etkin kullanan, hem aile hayatı hem de iş dünyasında ki başarıları ile bilinen Topal, dün gece İstanbul’da ki Portaxe’da düzenlenen ödül gecesinde  “Yılın En Başarılı Yatırım Uzmanı” seçildi. 


EKİP OLARAK BAŞARDIK
Kerim Topal "Çok şükür artık sadece Alanya ve Antalya bölgesi değil tüm Türkiye’de ismimizi yavaş yavaş duyurmaya başladık. Daha da çok duyurarak hedeflerimize ve hayallerimize yaklaşmanın 1 adım daha mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Çok çalıştık çok emek verdik, bu günlere gelebilmek için, çok şükür hayallerimiz bir bir gerçekleştiriyor. Ekip olaraktan biliyorsunuz, günümüz çağında ki sosyal medya en güçlü silah oldu artık her sektörde. Bizde bunu iyi kullandığımızdan ve işimizi de düzgün bir şekilde yaptığımızdan dolayı, üstüne koya koya bu günlere geldik. 13 kişilik bir satış danışmanı ekibi ile şu anda Alanya’nın kurumsal bir firmasıyız. Ve Alanya-Antalya bölgesinin en fazla gayrimenkul satışını gerçekleştiren, etik kurallar içinde çalışan kurumsal bir firmayız. Tabiki bu bizim için hedeflerimiz den 1 tanesi, hedefimiz ismimizi şubeleşme yolunda çoğaltıp marka haline getirip, tüm Türkiye’ye franchise dağıtmak. Bu durumun çalışma içerisindeyiz" dedi. 


GÜVEN VE SAMİMİYET
Topal sözlerini şu şekilde sürdürdü "Öncelikle her zaman olduğu gibi güven ve samimiyet. Hiç bir müşterimizi komisyon olarak görmedik. Herkese yardımcı olmaya çalıştık. Vatandaş daire sahibi olsun diye elimizden geleni yaptık. Sonrasın da tabiki hizmet bedelimizi aldık. Doğru işler yaptığımız için dilden dile reklamımızı yaptık ve gördük. Gayrimenkul satışı gerçekleştirdiğimiz müşterilerimiz, kendi eşine dostuna ve akrabalarını hızlı bir şekilde tavsiyede bulunduğu için, işlerimiz bir çığ gibi büyüdü bir anda. İşimizi doğru yaptığımızı düşünüyorum ve çizgimizi en başından beri hiç bozmadık ve bozmayı da düşünmüyoruz. Bu da bize başarıya giden yolda en doğru etken diyebiliriz. Bizim için attık ismimiz marka haline geldi. Bu markayı da tüm Türkiye’ye dağıtmak ve çoğalmak istiyoruz" 


ONUR VE GURUR VERİCİ
Böyle bir gecede yer almak gerçekten, onur ve gurur verici. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Burdan memleketim Alanya ve tüm takipçilerime selamlarımı gönderiyorum. Herkese güzel bir yıl diliyorum. Yeni yıl umarım tüm Türkiye’ye ve yurda barış sağlık ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.