banner113

Başkan Yücel, Alanya'yı bir araya getirdi

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumartesi günü başlayan 17. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kapsamında açılan, yöresel yemek stantlarını ve el sanatları sergilerini gezdi.

Başkan Yücel, Alanya'yı bir araya getirdi
22 Mayıs 2017 Pazartesi 09:21

banner108
banner238

Turizm ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde rıhtım bölgesindeki stantları gezen Belediye Başkanı Yücel’e, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Stantları tek tek ziyaret ederek vatandaşların görüşlerini alan Başkan Yücel, festival alanını baştan sona gezerek ziyaretçilerle de sohbet etti.

KÜLTÜR VE SANAT STANTLARI GÖZ KAMAŞTIRDI
90 standın yeraldığı 17. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali göz kamaştırdı. Stantların dizaynı, sergilenen ürünlerin çeşitliliği ve ziyaretçilere sunumlar vatandaşlardan tam not aldı. Yemek ve sanat stantlarında bir birinden farklı yöresel değerler görücüye çıktı. Ayrıca Alanya Belediyesince açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı ipek kozasından çiçekler, muz lifinden ürünler ve el nakışları daha nice nice kültürel değer açılan stantlarda halkın beğenisine sunuldu. 

“HUZURLU VE EĞLENCELİ ORTAM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Rıhtım bölgesindeki sergileri ve yöresel yemek stantlarını gezerken vatandaşlarla da sık sık sohbet eden Başkan Yücel, büyük övgüler aldı. Festivalin her yıl daha da güzel olduğunu söyleyen ziyaretçiler, Başkan Yücel’e, huzurlu ve eğlenceli bir ortam sunduğu için teşekkür ettiler.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.