banner113

Horlama sorununa ameliyatlı çözüm

banner106

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi uyku laboratuvarının hizmete açılmasıyla birlikte horlama ve uyku apnesi sorunu yaşayan hastalarına sağlık hizmeti vermeye başladı.

Horlama sorununa ameliyatlı çözüm
30 Mayıs 2018 Çarşamba 17:57

banner108
banner238
Öğretim Görevlisi  Kulak Burun Boğaz Uzmanı Caner Şahin yapılan testler sonunda horlama şikayeti olan Gülşen Yıldız (44) ‘ı başarılı bir şekilde  ameliyat ederek sağlığına  kavuşturdu.  
“Ameliyat sayesinde horlama ve uyku apnesi ortadan kalktı" 
Horlama  sıkça karşılaşılan sağlık problemleri arasında  yer  almaktadır. Kalitesiz  bir  uyku  uyuyan  kişinin  sağlığı kadar  sosyal  hayatı da bu durumdan   olumsuz  yönde  etkilenmekte,  tedavi edilmediği sürece kişinin yaşam kalitesinde  ciddi kayıplara neden olmaktadır. ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, uyku laboratuvarının hizmete açılmasıyla birlikte horlama ve uyku apnesi  sorunu yaşayan hastalarını cerrahi yöntemlerle  tedavi etmeye başladı.
EN İYİ HİZMET SUNMAK İÇİN
Öğretim Görevlisi  Kulak Burun Boğaz Uzmanı Caner Şahin horlama şikayeti bulunan hastası Yıldıza yapılan tetkikler sonucunda başarılı bir şekilde  ameliyatını gerçekleştirdi. Operasyon sonunda serviste hastasını ziyaret eden Şahin; hastane olarak bu tür ameliyatları yapmaya başladıklarını yeni gelen aletlerle hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmak için  çalıştıklarını dile getirdi.
HORLAMA,SOSYAL BİR SORUN
Şahin; “Horlama, sosyal bir sorun gibi gözükse de insan sağlığını tehdit etmekte, altında ciddi sorunlar olabilmektedir. Bu nedenle  bize  başvuran hastalarımızın ilk  önce  detaylı bir şekilde  öyküsünü dinlemekteyiz. Uykusunda horlama  ve solunum durması olan hastalarımızı bir gece uyku laboratuvarında tutmakta ve uyutmaktayız. Bağladığımız monitörler sayesinde hastamızın gece boyunca hareketlerini izlemekte ve kaydetmekteyiz. Solunum, akciğer ve kalp kapasitelerini değerlendirdiğimiz hastanın elde edilen sonuçlarına göre ameliyatını gerçekleştirmekteyiz. 1 gün boyunca hastanemizde misafir ettiğimiz hastalarımız  daha sonra  günlük hayatlarına devam edebilirler” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Gülşen Yıldız çok kısa bir süre içerisinde ameliyatını gerçekleştiren Öğretim Görevlisi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Caner Şahin’e, hasta yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Yıldız; “İlçemize kazandırılan  bu hizmet sayesinde  şehir dışına gitmeme gerek kalmadı. Çok kısa bir süre  içerisinde  ameliyatımı oldum. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim'

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.