banner113

İyi Partili Yücel'in bu hareketi ortağı CHP'lileri kızdırdı!

banner106

Genel Merkez ve İl teşkilatından üyenin azlığından dolayı tepki gören İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, vatandaşları üye yapmak için Antalya Büyükşehir belediyesinde iş bulma vaadi verdiği ortaya çıktı.

İyi Partili Yücel'in bu hareketi ortağı CHP'lileri kızdırdı!
11 Mart 2020 Çarşamba 08:46

banner108
banner238
YÜCEL'İ ŞİKAYET EDİYORLAR
18 Nisan tarihinde genel kurulunu yapacak olan Alanya İyi Parti teşkilatında şu sıralar hareketli günler yaşanıyor. Özellikle son günlerde kamuoyunda konuşulan iddia İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ın, partisine üye yapmak için önüne gelen herkese "Seni Büyükşehirde işi sokacağım" diyerek üye yaptığı ileri sürüldü. Bunun üzerine üye olan vatandaşlar soluğu teşkilatta alırken, Yücel ise "Hele şu kongreyi bi atlatalım. Ondan sonra bakacağız" dedi öğrenildi. İyi Partiye üye olan vatandaşlar ise Yücel'in bu hareketini şikayet etmek üzerine soluğu CHP ilçe başkanı Çoşkun Karadağ'ın yanında alıyorlar.
KARADAĞ İSE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Çok sayıda vatandaş Karadağ'ın yanına gelerek Yücel'i şikayet ediyor. Karadağ ise bu konuda oldukça zor günlerin geçirdiği öğrenildi. Karadağ "Biz bile vatandaşa söz veremiyoruz. Bu nasıl iş anlamadık" diyerek çevresindeki söylediği öğrenildi. 
BÖCEK SİNİRLENDİ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in konuyla ilgili kulağına şikayet gittiği ve hatta çok sinirlendiğide öğrenildi. Böcek'in "Biz caddeleri Alanya belediyesine verdik. Zaten orada fazla bir işçi var. Biz onları nasıl değerlendirebiliriz düşüncesine içerisine girmişken, İyi Parti İlçe Başkanı bu nasıl cüret ediyor" diyerek sersenişlerde bulunduğu iddia edildi. Böcek ayrıca kimsenin kendisine adına söz vermemesini isteyerek bu konuda İyi Parti Antalya teşkilatınıda uyardığı gelen haberler arasında. 
YÖNETİMDENDE TEPKİ GÖRDÜ
Apaydın'ın kongre öncesi böyle bir projenin içine girmesinden dolayı özellikle yönetim kurulu üyeleriyle de ters düştüğü iddia edildi. Yönetim kurulu üyelerinin, Apaydını bu konuda uyardığı ve hatta toplantılarda sert sözlerle karşılıklı olarak söylendiği öğrenildi. 

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.