Dünya genelinde yenilenebilir enerjinin hızla yayılmasıyla birlikte, Solar Enerji sistemlerine de talep artmaya devam ediyor. Güneşten elektrik üretmek için kurulan Solar Enerji firmalarına bir yenisi daha eklendi. Alanya’nın sevilen İş İnsanlarından Nusret Kasapoğlu’nun, Alanya Kadıpaşa Mahallesi Yakar Sokakta hizmete açtığı NKA Solar Enerji Sistemlerinin açılışı önceki gün gerçekleştirildi.

ALANYA'DA EN RENKLİ FESTİVAL ALANYA'DA EN RENKLİ FESTİVAL


Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Koçak, ALTSO Başkanı Eray Erdem, CW Enerji Türkiye Satış Müdürü Özcan Özdemir, Siyasi partilerin ilçe başkanları, STK oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İş ve siyaset camiasının bir araya geldiği açılışta bir konuşma yapan, NKA Solar Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Kasapoğlu, “Yenilenebilir enerji sistemlerinin en önemlisi olan güneş enerjisinden, özellikle tarımsal sulama alanında çok ciddi çalışmalarımız var” dedi.


Kasapoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; ‘’Türkiye’nin en büyük Solar Enerji Sistemleri üreticilerinden birisi olan CW Enerji ile bu iş ortaklığını yapmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyorum. Alanya şubemizi açarak edindiğimiz tecrübeleri otel, işyeri ve villa çatılarında da sürdürmeyi istiyoruz. Bölgemizde sulama alanında en büyük projeleri hayata geçirdiğimiz gibi bundan sonra müşterilerimizi ise çatılarda da güneş ile buluşturmaya devam edeceğiz’’


Açılış konuşmalarının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edilirdi. Açılış kurdelesini, Alanya Belediye Başkan vekili Murat Koçak, ALTSO Başkanı Eray Erdem, CW Enerji Türkiye Satış Müdürü Özcan Özdemir, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Nusret Kasapoğlu birlikte kesti. Davete katılanlar Nusret Kasapoğlu’na başarı dileklerini ileterek, “Hayırlı olsun” dediler.