Muhtar seçildikten sonra en kısa sürede yerel yönetimlerle görüşerek, muhtarlık ofisini kuracaklarını ifade eden Saray Mahallesi Muhtar adayı Hasan Çelik;

Yine muhtarlıktaki odalarımızdan birinde haftanın bir günü ev hanımlarına özel halk eğitim müdürlüğünde görev yapan öğretmenler eşliğinde atölyeler düzenleyeceğiz.

Mahallemizdeki her caddede kolaylıkla ulaşılacak temsilcilerimiz olacak. Her caddemiz için ayrı ayrı whatsapp grubu kurup, resmi evraklarınızı vakit kaybetmeden ulaştıracağız.

Sokak hayvanlarımız için mama kumbarası çalışmalarımız özel firmalar ve belediyemizle bağlantılı olarak devam etmektedir. Köpek Park projemizin de görüşmelerine ilgili kurumlarla devam ediyoruz.

Yerel ve Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği kültürel gezilere katılım sağlamak ve kendi bünyemizde de ücretsiz geziler yapmayı planlıyoruz. 

Yine Saray Mahallesi sakinleriyle birlikte tarih ve saatlerini belirlediğimiz kitap okuma kulübü oluşturacağız.

Muhtarlıkta sizleri sıcak bir ortamın karşılaması en büyük arzum. Koyu renklerden arındırıp ferah ve canlı renkler eşliğinde huzurlu bir ortama giriş yapmanızı istiyorum.

ALÇED BAŞKANI KAYHAN: KAPLUMBAĞALARI ELİMİZE ALIP DENİZE BIRAKMAYALIM ALÇED BAŞKANI KAYHAN: KAPLUMBAĞALARI ELİMİZE ALIP DENİZE BIRAKMAYALIM

Yukarıdaki vaatlerimiz haricinde kurulacak whatsapp ve sosyal medya gruplarından arz ve taleplerinizi kolaylıkla dile getirebileceksiniz. Bizlerde çözüm için hızla harekete geçeceğiz.