banner113

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI HİLMİ ER: YAŞANABİLİR BİR ALANYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ!

banner106

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, yayınlandığı basın bülteniyle açıklamada bulundu

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI HİLMİ ER: YAŞANABİLİR BİR ALANYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ!
26 Mart 2024 Salı 12:21

banner108
banner238


İlçe Başkanı Hilmi Er "Her biri özveriyle çalışan esnaflarımızın işlerini yerinde görmek, onların yaşadığı sıkıntıları, sorunları dinlemek bizim için büyük bir önem taşıyor. Çünkü biz, Alanya'nın her bir bireyinin düşüncesine, talebine ve görüşüne kulak vererek hareket etmeyi ilke edindik.

Ziyaretimiz boyunca, sanayi esnafımızın içten karşılamaları, samimi sohbetleri ve işlerine olan özverili yaklaşımları bizi son derece memnun etti. Yoğun iş temposuna rağmen güler yüzlerini eksik etmeyen, sıcakkanlı tavırlarıyla bizi onurlandıran her bir esnafımıza teşekkür ederiz.

Bizler, Alanya'nın gelişimi ve refahı için çalışıyoruz. Esnafımızın karşılaştığı her türlü sorunu çözmek, taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü biz, hizmeti samimiyetle sunmayı ve kurumsal bir anlayışla hareket etmeyi ilke edindik.

Sizlerin desteğiyle, Alanya'yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere her zaman kapılarını açan ve bizlere güvenen Alanya halkına en içten şükranlarımızı sunuyoruz"

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.