banner113

Başkandan acentelere çağrı!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Thomas Cook’un iflasını değerlendirdi. Yücel, yaşanacak sıkıntıların farkında olduklarını, ancak diğer acentelerin konaklama tesislerine destek olması gerektiğini söyledi.

Başkandan acentelere çağrı!
27 Eylül 2019 Cuma 09:23

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Tantıma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, Thomas Cook’un iflasını değerlendirdi. İnanın bugüne kadar turizmle ilgilenen arkadaşlarımız veya turizm camiası Thomas Cook’un iflas edeceğini söyleseler bize komik gelirdi. Ancak bazen iş kazaları olabiliyor. Nedenlerini de araştırmak gerekiyor. Bölgemizdeki turizmcilerle sektördeki bir çok kişiyle görüştüm.” Dedi.
KORKULACAK BİR DURUM YOK
 “Bu zor gün atlatılacak o kadar da korkulacak bir durum yok.” Diyerek sözlerini sürdüren Başkan Yücel, “Ama içinde bulunduğumuz sezonun kalan kısmında diğer acentelerin konaklama tesislerine destek olması gerektiğini düşünüyoruz. Birçok arkadaşımız iflas sonrası başvurularını yaptılar umarım sonuca ulaşırlar. Devletimiz de KDV gibi konularda zaten gerekeni yapacak. Benim temenni ettiği acentelerimiz zor duruma düşecek olan tesislere destek olması yönünde” Diye konuştu.
KENDİLERİ İLE GÖRÜŞECEĞİZ
Gelecek yıl sıkıntı yaşanır mı? Şeklindeki soruyu da yanıtlayan Yücel, “En güzel coğrafya bizde. Dünyada en güzel tesisler açıklandığında hep içerisinde yerimiz oluyor. En iyi hizmetin bizde olduğunu ve güler yüzümüzün bu açığı kapatacağını düşünüyorum. Önümüzdeki yıl sorun olmaz diye düşünüyorum ancak bu sezonun kalan kısmında sorun yaşayan turizmcilere sahip çıkmalıyız. Biz her yıl sezon başı ve sonunda acentelerle toplantı yapıyoruz. Toplantı zamanı da geliyor kendileri ile de konuşacağız.” 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.