banner113

ALANYA BELEDİYE MECLİSİNDE TEBRİK KRİZİ. AK PARTİLİ KİRİŞ İLE MHP'Lİ TUNA'YA TEPKİ GELDİ. KONU ALTSO SEÇİMLERİ!

banner106

Alanya Belediye Meclisi 2022 yılı son meclis toplantısı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi.

ALANYA BELEDİYE MECLİSİNDE TEBRİK KRİZİ. AK PARTİLİ KİRİŞ İLE MHP'Lİ TUNA'YA TEPKİ GELDİ. KONU ALTSO SEÇİMLERİ!
06 Aralık 2022 Salı 15:16

banner108
banner238

Belediye meclis toplantısına üyelerden katılımın az olması dikkat çekti. Toplantı öncesi Başkan Yücel tarafından grup sözcülerine söz verildi. 
MİLLET İTTİFİKA TEŞEKKÜR ETTİ
İlk söz CHP'li grup sözcüsü Erkan Demirci'ye söz verildi. Demirci konuşmasında "Daha önceki dönemlerde Alanya belediye meclisinde görev alan ve şimdi ise Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı seçilen Eray Erdem ile Meclis başkanı seçilen Mehmet Kural'ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" diyerek kamuoyu ile paylaştı. Daha sonra ise söz İYİ Parti grup sözcüsü Didem Dim'e verildi. Dim ise "ALTSO başkanı seçilen Eray Erdem ve ekibini kutluyoruz. Başarılar dileriz"dedi.
CUMHUR İTTİFAKI TEBRİK ETMEDİ
İyi Partili Didem'in Dim'in ardından söz Ak Partili Mehmet Ali Kiriş'e verildi. Kiriş ise oldukça çekişmeli geçen ALTSO seçimin galibi Eray Erdem'e konuşmasında teşekkür etmemesi dikkat çekerken diğer ortağı MHP Grup Sözcüsü Mustafa Tuna'da konuşmasında tebrik etmedi. İki parti gurubun tebrik etmemesi hem dikkat çekti hem de orada takip edenlerin tepkisine neden oldu. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise ALTSO Başkanı seçilen ALTSO Başkanı Eray Erdem ve ekibini kutlayarak başarılar diledi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.