Ak Partiden 6,  MHP'den 4 ve CHP'den ise 1 meclis üyesinin katılmadığı meclis toplantısında en önemli gündem maddesi yeni belediye binasının yapımı için kullanılacak krediydi. 
Alanya Belediyesi mali hizmetler müdürlüğünün kredi kullanımı için İçişleri bakanlığı tarafından onaylanan belediye hizmet binası yapım işi için kamu ve özel bankalardan 25.000.000.00 TL kredi kullanılmasına ve kullanılacak kredi ile ilgili ipotek vermeye, sözleşme imzalamaya ve her türlü işlemi yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi maddesi MHP ve Ak Parti meclis üyelerinin evet, CHP'li meclis üyelerinin ise çekimser oy kullanmak suretiyle geçti. 
KENT MEYDANI OLACAK
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Yücel, "Biz projemizi hızlandırmak zorundayız. Gönül isterdiki kredi kullanmadan yapalım. Ama kredi kullanmamız gerekiyor. Eski belediye binası ise yıkılarak kent meydanı olacak. Tek amacımız budur. Hepimiz ticaret yapıyoruz. Belediyenin önünün tıkanmaması adına bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Alanya belediyesinin her hangi bir ihalesi olduğunda 1 kişi değil 15'e yakın katılımcı oluyor. Bu demek oluyor ki belediyemiz zamanında paralarını ödüyor. Şimdiye kadar hiç bir kredi kullanmadık. İnşallah kullanarak hizmet binamız hızlanacaktır" dedi.