banner113

Antalya'da İyi Parti-CHP ittifakı olacak mı? İşte cevabı

banner106

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet aydın seçimlere iddialı hazırlanıyor.

Antalya'da İyi Parti-CHP ittifakı olacak mı? İşte cevabı
06 Kasım 2018 Salı 09:21

banner108
banner238
Göreve başladığı günden itibaren Antalya’nın en çok konuşulan siyasiisimlerinden olan Aydın kendisine karşı kurulmak istenen kumpasları ustaca manevralarla atlatmasını başardı, konu yargıda olduğu için bu konuya girmek istemiyorum ama şunu da söylemden geçemeyeyim, Ahmet Aydın’a yapılan saldırılar alçakça ve sinsice hazırlanmış plandı.

İtibar suikastı peşinde olanların amaçları Ahmet Aydın’ın üzerinde baskı oluşturup pes ettirmekti. 

Lakin Unuttukları bir şey vardı,

Aydın’ın yaşı genç olabilir, siyasetin o pis yüzünü de bilmeyebilir lise döneminden bugüne kadar siyasetin ve gençlik hareketinin içinde yetişmişti. Elmalı ülkü ocakları başkanlığı, yine Elmalı MHP ilçe başkanlığını başarı ile yapmış, yaptığı çıkışlarla sadece Antalya’da değil Türkiye genelinde ses getirmişti.

Aydın’a yapılmak istenen itibar suikastını genel merkez de gördü gelişimleri iyi okudu, aynı şekilde İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’in yanı sıra İYİ partililer Ahmet Aydın’a sahip çıktılar böylece sinsi plan alt üst oldu ve geri tepti…...

Velhasıl kelam,

Adice yapılan saldırlar Ahmet Aydın’ı yıpranmadı aksine güçlendirdi…

Her gün ziyaretler yapıyor, taban ile buluşuyor.

Ahmet Aydın’a yerel seçime hazırmısınız? Diye sordum.

Net cevap verdi.

İYİ parti Antalya’da büyük şehir ve 19 ilçede adayını çıkartacak.

Peki, CHP ile ittifak yapacakmısınız?

Şu ana kadar bize genel merkezden gelen böyle bir bilgi yok. Resmi olmamakla beraber Aday adayıyım diyen çok değerli isimler sahadalar, buna rağmen, genel merkezimiz herhangi bir parti ile iş birliği yapacağız derse onu o gün konuşuruz, bugün itibariyle İYİ parti Antalya il  ilçe teşkilatları olarak  yerel seçime hazırız..

Kamuoyunda ittifak yapılacak seklinde algı var?

İyi partinin Antalya da olduğu gibi Türkiye kamuoyunda konuşulması iyi yolda olduğumuzun göstergesi. Ulusal basının, daha doğrusu sistemin emrinde olan havuz medyasına rağmen İYİ parti konuşuluyorsa bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.

Gerçekten kilit partimisiniz diyorum?

İl Başkanı Aydın kendinden emin cevap verdi,

1- Genel başkanımız Meral Akşener’inde söylediği gibi İYİ parti kilit partidir.

 2-Bizim kimseye yamanma gibi bir niyetimiz yok.

3-İYİ parti Türk milletinin tek umudu bunu görebiliyoruz.

İl yönetimini oluşturmadığınız konuşuldu? Daha net söyleyeyim, yeterli sayıyı bulmadığınız için yönetimi açıklayamadığınız da zaman zaman dile getirildi?

Düşünsenize, 500 Yakın kişi il yönetimde görev almak isteyen gönüllü ordusu vardı, bunlardan net olarak söyleyeyim, 330 kişi görev almak için başvuruda bulundu ve 104 kişilik yönetimi seçmek için çok zorlandım. Bu dedikoduyu yapanlar büyük acizlik içinde bulunanlardır, bunlardan İYİ partilide olamaz.

Biliyorsunuz, il başkanı olmadan önce de Antalya kurucu il yönetim kurulunda yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde bulundum, o dönemde de bu şekilde dedikodular yapıldı, benim bunlara takılacak ne zamanım var nede niyetim, biz görevimiz başındayız, yerel seçimlere hazırlanıyoruz, enerjimizi boş işlere değil Antalya için harcayacağız.

Evet,

 İYİ parti Antalya il başkanı Ahmet Aydın böyle diyor.

Verdiği mesajlar net ve kendinden emin…

Röportaj: Vehbi Kaya
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.