GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI
Bir gazetecinin Türkler Eski Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu'nun "Yapılan hizmetlerin bazı sahte kahramanlar tarafından sahiplenilmesine izin vermemek gerekir" şeklindeki açıklamasıyla ilgili soruya ALTSO Başkanı Mehmet Şahin "Evet bu tweet bana da ulaştı ben de gördüm ancak benim bulunduğum pozisyon itibari ile buna bir yorum yapmam yakışık almaz. Hayri Çavuşoğlu beyin kimi veya kimleri kast ettiğini bilemiyorum. Bunu kendine sormanız daha yerinde olacaktır. Ben kesinlikle hasetlenmiyorum zaten hizmetin hesetide olmaz. Şu anki pozisyonum gereği bu zor ticari koşullarda ben bir sivil toplum kuruluşunun, binlerce esnafın temsilcisi olarak, seçildiği günden bu yana siyasi yelpazenin farklı yerlerinde yer alan partilere taraf olmadan tamamıyla esnafın sorununa sıkıntılarına beklentilerine karşılık bulmaya çalışan bir STK yöneticisi olarak bu tweeti siyasi bir düzlemde yorumlamam doğru olmaz. 
ALANYAMIZ İÇİN TAŞ ÜSTÜNE TAŞ 
Çünkü ben bugün itibar ile bir siyaset yöneticisi değilim. Ancak çalışma saatlerinin büyük kısmını sokakta, vatandaşla birlikte geçiren bir Alanyalı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki toplumdaki beklenti birlik beraberlik beklentisidir. Kısır çekişmelerden, dedikodulardan uzak, toplumun hayatına dokunan, hayatlarına katma değer katan bir siyaset anlayışı istemektedirler. Nihayetinde benim nazarımda asıl olan Alanyamız için taş üstüne taş koymaktır zerre kadar da olsa bir çivi çakabilmenin mutluluğudur. Hizmetin hasreti olmaz biz halka hizmeti Hakka hizmet olarak en derinde güdülenmiş insanlarız. Alanyamızın bir dünya kenti olacağının, Akdeniz’in incisi olacağının konuşulduğu bir dönemde bunları konuşmak, tartışmak gereksizdir. 
BAKANA ZARARI OLUR
Bu tür polemikler başta Alanya’mız olmak üzere hiç kimseye bir katkı sağlamaz. Ayrıca Sayın Bakanımızın Çavuşoğlu’nun bu kent için yaptıkları ortadadır. Biz de her zaman ifade ettiğimiz gibi hayata geçirdiğimiz her projede bakanımızın desteğini alıyoruz. Bu tür yersiz polemiklerin de en başta Sayın bakanımıza zarar vereceği aşikardı
ALTSO Başkanı Şahin, toplantısında göreve geldikleri günden buyana yapılan hizmetleride şu şekilde sıraladı. 
ANKARA İRTİBAT OFİSİ
ALTSO TURİZM MYO. 
TOPTANCI HALİ. 
KONAKLI’YA DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
KONAKLI VE MAHMUTLAR’A NOTER
2 ADET AMBULANS VE SAĞLIK OCAĞI TADİLATI