banner113

Başkan Yücel, on binlere seslendi. İşte konuşması...

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in on binlerin katılımı ile gerçekleştirdiği miting adeta gövde gösterisine döndü. Yücel, burada yaptığı konuşmasında şunları ifade etti.

Başkan Yücel, on binlere seslendi. İşte konuşması...
23 Mart 2019 Cumartesi 19:02

banner108
banner238
Değerli Alanyalılar,
Sevgili yol arkadaşlarım;
Bugün hep birlikte aydınlıkmutlu yarınlara yürüyoruz.
Yürüyüşümüz kutlu olsun.
Yürüyüşümüz hayırlı olsun.
Bugünmuhteşemsin Alanya….
Güzel Alanya,
Selçuklunun başkenti, Osmanlı’nın liman şehri Alanya…
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ayak izlerini şerefle taşıyan Alanya…
Vatan sevgisiyle, Millet aşkıyla, Hizmet sevdasıyla yanan Alanya…
Hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum….
Alanya,en huzurlu,en güvenlişehri Anadolu’nun.
Birlikte yolcusuyuz hak ve hakikat yolunun. 
Aynı yolda 15 yıldır birlikte yürüdüğümüz
Alanya’nın tüm mahallelerindeki, köylerindeki ve hanelerindeki bütün kardeşlerimi sevgiyle, muhabbetle kucaklıyorum. 
Bugün Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekillerimiz, il başkanlarımız bizlerle. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Menderes Türel bizlerle. AK Partili kardeşlerim, MHP’li kardeşlerim, Farklı partilerden gönül dostlarımız bizlerle.  
Kentlisiyle, köylüsüyle,  yerlisiyle, yabancısıyla tek yürek olduk. 
Hep birlikte Alanya’nın geleceğine yürüyoruz. 
Ne güzel de söylemiş usta şair;
Beden ölür,çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
Bırakın dönsün dönme dolaplar,
Haktan, hakikatten yana bakın siz.

Hak, adalet ve doğruluk yolundaki yürüyüşümüzü hep birlikte aynı heyecan ve inanmışlıkla sürdüreceğiz.
Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin. 
Yürüyüşümüze katılamayan, ancak derdi Alanya olan, partili partisiz her bir kardeşime de buradan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Destek ve hayır dualarını bekliyorum.
Sizler, 2014 seçimlerinde yanımızdaydınız, bizi Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. Alanya’ya ve bölgemize hep birlikte çağ atlattık. 5 yıl aradan sonra yeniden yan yana, omuz omuza, gönül gönüleyiz.  
Sevginiz için, vefanız için, desteğiniz için, güveniniz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 
Sizlerin teveccühlerinizle Dünyanın en güzel şehrine 5 yıl hizmet etme şerefine nail oldum. Her zaman bize yüklediğiniz bu emaneti hakkıyla taşımaya gayret ettim. 
Sizin için geceyi gündüze kattık. Sizin için durmadan çalıştık. Alanya’ya yapılamaz denilenleri yaptık, hayalleri gerçeğe dönüştürdük. 
Biz, aşkla çalıştık, yorulmadık.
Bu kente ve bu kentin güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi.
Dünü biliyoruz, bugünü yaşıyoruz, yarınları planlıyoruz.
Alanya içinideallerimiz var.
Alanya için hayallerimiz var.
Alanya için çok büyük hedeflerimiz var.
Vizyonlu, tecrübeli ve güçlü ekibimizle, 82 projemizle ve siz gönül dostlarımızla “Bir Dünya Kenti Alanya” için, Cumhur İttifakıyla kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Şükürler olsun ki; İslam Coğrafyasının, Müslüman kardeşlerimizin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” diyen, Türk Dünyası’nın hamisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortak adayıyım. Rabbime Hamdolsun.
Bana yüklenen bu büyük onur ve büyük sorumluluğun farkındayım. Ne bizleri bu makamlara getiren sizleri, ne de bizleri bu göreve layıkgören büyüklerimizi asla mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz.
Sizlere seçim dönemlerinde ne söz verdiysek, bu meydanlardan ne dediysek hepsini yaptık.
Başımız dik, alnımız ak. 
Bundan sonra da; 
Birlikte çalışacağız.
Birlikte başaracağız.  
Birlikte yöneteceğiz.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın; “Alanya’ya 82 yakışır” diyerek açıkladığımız 82 projemizin tamamını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın,Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle, gerçeğe dönüştüreceğiz. 
Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır…
Sayın Bakanım, Sevgili hemşerilerim, 
Biz şimdiye kadar hep hoşgörüyü benimsedik. Herkese kucak açtık. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olduk. Kimseye iftira atmadık, hakaret etmedik. Kişileri eleştirmedik. Siyaset değil hizmetler yarışsın, adaylar değil projeler yarışsın istedik. Bizim siyaset anlayışımızı tüm Alanya bilir. 
Ama şimdi görüyoruz ki, çok çirkin bir siyaset izleniyor. Alanya halkımız bu siyaseti, bu üslubu hak etmiyor. 
Projesi olmayanlar, vizyonu olmayanlar, hizmette gözü olmayanlar bizim yaptığımız hizmetlerin fersah fersah gerisinde söylemlerle Alanya halkının karşısına çıkıyorlar. Marka bir şehir olan Alanya bunu hak etmiyor.
Biz, Bilim Müzesi ve Bilim Köyü’nü, Botanik Parkı, Macera Parkını, Dünya’nın en güzel Kent Meydanı’nı yapacağız diyoruz, en ihtişamlı Kültür ve Gençlik Merkezi’ni yapacağız diyoruz, Alanya’yı bir dünya kenti yapacağız diyoruz. Onlar, 40 yıl öncesinin Türkiye’sinden, çaydan, çorbadan, servisten bahsediyor. 
Biz, onların servis yapacağı okulları vatandaşımızın ayağına getirdik. Biz, bir yandan Alanya’ya vizyon projeler kazandırırken,Alanya’nın eğitiminde de var olduk. 5 yılda 2 Anadolu lisesi, bir kız öğrenci yurdu yaptık. 6 okulun kapasitesini arttırarak ikili eğitimden tam gün eğitime geçirdik. Hayırseverlerin desteği ile 4 yeni okulumuzun yapılmasına öncülük ettik. 25 Milyonluk yatırımla eğitime güç verdik. Diğer yandan da Alanya’nın turizminde var olduk, turizm sektörüne Liderlik ettik.
Alanya Belediyesini yönetmek vizyon işidir, Alanya Belediyesini yönetmek proje işidir, Alanya Belediyesi’ni yönetmek gönül işidir. 
Alanya Belediyesini yönetmekAdem Murat Yücel’in işidir, belediyecilik bizim ekibimizin işidir.
Sevgili Alanyalılar, Alanya’ya bahar geliyor….
Baharın müjdesi olarak havaya, suya, toprağa düşen cemreler, 31 Mart’da “daha güzel bir Alanya’nın müjdecisi” olarak inşallah sandıklara da düşecektir.  Soruyorum sizlere; Rekor bir oyla Cumhur İttifakını sandıklarda patlatmaya hazır mıyız?
Hazır mıyız?
Hazır mıyız?
Maşallah şu coşkuya bak
Şu ihtişama bak. 
Bu coşku, bu kalabalık, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi… 
Sevginiz için, desteğiniz için, ucu bucağı görünmeyen katılımlarınız için, sağolunvarolun.
Sevgili yol arkadaşlarım,
Cumhur İttifakıyla Alanya’da ilk kez bir gönül birliği, bir hizmet birlikteliği yakalandı. Artık güç birliği yaparak, ayrımız gayrımız olmadan Alanya’yı dünyada örnek gösterilen bir kent yapmak için çalışacağız.Bu tarihi fırsatla, Alanya’yı sadece bölgesinde değil, ülkesinde ve uluslararasında yarışan bir kent yapacağız. Bu birliktelik Alanya’ya güç katacak, Alanya’nın önünü açacaktır. Bu birliktelikten kazanan Alanya olacak,  Antalya olacak.
İşi ehline bırakmak için, kaliteli hizmet için, yatırımların devamı için, ülkemizin bekası ve istikrarı için Cumhur İttifakını Antalya’da ve Alanya’da zaferle taçlandıracağız. 
Alanya’da Yücel, Antalya’da Türel diyoruz. 
Gayretimiz ülkemiz içindir,
Gayretimiz Antalya içindir
Gayretimiz Alanya içindir,
Gayretimiz sizin içindir
Sözlerime son verirken, bugün burada bizlerle olan, bu kutlu yürüyüşe katılan her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. 
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Yolumuz açık olsun.
Kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.