banner113

Çavuşoğlu, Yücel için ne dedi?

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile ilgili konuştu. 

Çavuşoğlu, Yücel için ne dedi?
18 Şubat 2019 Pazartesi 10:21

banner108
banner238


Memleketi Alanya'yı örnek göstererek, Alanya Belediye Başkanı ve adayının MHP'li Adem Murat Yücel olduğuna değinen Çavuşoğlu şöyle konuştu: "Ben Alanya'da nefsi davrandım mı? AK Parti adayı olacak dedim mi? Burada kimse özellikle partimizin adını kullanarak kurnazlık ve simsarlık yapmasın. Bakın, Finike'de AK Parti belediye başkanı vardı ve gayet başarılıydı. Kaan Osman Sarıoğlu ile beraber siyaset yaptık. Hepimiz beraber Cumhur İttifakı çatısı altında birleştik. 

MHP ve AK Parti'de alınan kararda Finike'de MHP'den Cumhur İttifakı olarak bir arkadaşımıza verilmesi kararı alındı. Kaan Osman Sarıoğlu ise 'Ben dava adamıyım. Ben partimin aldığı kararın arkasındayım ve ittifaka bağlıyım' dedi. İşte gerçek dava adamı budur. Bizim için Kaan Osman Sarıoğlu dava adamıdır, yol arkadaşımızdır. Onu da mağdur etmeyiz." 

Bu noktaya kolay gelinmediğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "17 yıldır bizim için kolay mıydı? En büyük hainliği 15 Temmuz 2016'da gördük. Bu Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz 2016'da atıldı. Adı konulmadı ama sahada ve dış politikada hep vardı. Dış politikada MHP desteğini çok gördük. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla yurt dışındaki tüm teşkilatlar hep yanımdaydı. O günden bu yana adı konulmamış ittifaka, Cumhur İttifakı dendi. Bu ittifak, milletin bekası için kurulmuştur. Seçime kadar değil, mezara kadar devam edecek ittifaktır. Korkuteli'nde zillet ittifakını bilmeyen var mı? Bir hatadır İYİ Parti'ye gitmiş milliyetçi kardeşlerimiz de dönmeye başladı" diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.