ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, NEDEN ARSAYI SATIYORUZ CEVABINI YANITLADI! ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, NEDEN ARSAYI SATIYORUZ CEVABINI YANITLADI!

Özçelik, İlçe Başkanı Bülent Kandemir, mevcut İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Yöneticileri,  mevcut Belediye Meclis Üyeleri,  önceki dönem İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini Alanyamızın en kalabalık mahallesi olan Mahmutlar Belde Örgütüne yaptı. 

Osman Özçelik, ziyaret sırasında CHP Mahmutlar Bölge Yöneticisi Hasan Kısa ve ekibinden Mahmutlar’ın beklentilerini dinledi. Hasan Kısa ve yöneticileri “Başkan Adayımızı aramızda görmek bizim heyecanımızı daha da katladı, vargücümüzle bu seçimi almak için hazırız, çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Özçelik ise yaptığı konuşmada, “CHP üye ve yöneticilerinin heyecanını görüyorum, ben de en az onlar kadar heyecanlıyım. Parti örgütümüzün sinerjisi, vatandaşlarımızın sevgisi ve ilgisiyle bu seçimi Alanya için kazanacağız.” dedi. Özçelik, ayrıca 17 Ocak 2024 günü saat 12.00’de Alanya Kültür Merkezi’nde yapılacak aday tanıtım toplantısına tüm hemşehrilerimizi davet etti.