banner113

CHP ALANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZÇELİK'TEN KAMUOYUNA İLK MESAJ!

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik adaylığı hakkında konuştu.

CHP ALANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZÇELİK'TEN KAMUOYUNA İLK MESAJ!
11 Ocak 2024 Perşembe 17:39

banner108
banner238

Dün Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alanya Belediye Başkan Adayının resmen Osman Özçelik olduğu açıklanmıştı. Kendisine ulaştığımız Özçelik adaylığı hakkında şöyle konuştu: Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisidir. Ben de Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin üyesiyim. Üniversite yıllarımdan bu yana iyi bir siyaset izleyicisiyim. Ancak, siyasi yönetsel rollere iş hayatım dolayısıyla bugüne kadar talip olamamıştım. Ancak, artık Partimden talep gelince açıkçası çok fazla düşünmeye gerek duymadım.

ALANYAMIZA DEĞER KATMAK İSTİYORUZ.
Osman Özçelik yaptığı açıklamada; maalesef Alanyamız hak ettiği değeri bir türlü görmedi. Şehir kontrolsüz şekilde büyüdü ancak bu büyüme kontrolsüz olmanın en doğal sonucu olarak niteliksiz gerçekleşti. Şehrimizin temel bayındırlık hizmetleri konusunda dahi büyük problemleri devam ediyor. Şehrimiz çağdaş yaşama, geleceğin yaşam müştereklerine hazır değil. Yaşadığımız yere bağlı yaşam kalitemiz beklentilerimizin çok gerisinde. Şehrimizin sosyal yaşam olanakları adaletsiz, kültürel kimliğini tarif etmek neredeyse imkansız, dış dünyaya bir kalite önermemiz bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde vizyon projelerimizi ve Alanyamıza değer katacak önerilerimizi detaylı projeler halinde vatandaşlarımız ile paylaşacağız.
Özçelik, sözlerinin devamında; “Alanya değişim istiyor, Alanya’da değişim zamanı çoktan gelmiştir. Adaletli ve dürüst yönetim için, hemşehrilerimizin kaliteli yaşamı için, Alanyamıza değer katmak için yola çıkıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin desteğini istiyorum.”

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.