banner113

CHP Antalya'da kriz sürüyor...!

banner106

CHP Antalya’da Akaydın, Kök ve Kara liste dışı bırakılarak tasfiye edildi. Üç milletvekili de açıklamaları ile küskünlüklerini belli etti. Listenin 5’inci sırasındaki değişiklik ise kriz yarattı

CHP Antalya'da kriz sürüyor...!
23 Mayıs 2018 Çarşamba 11:33

banner108
banner238
CHP Antalya'da partiyi borç yüküne soktukları için tasfiye edilerek liste dışı bırakılan Mustafa Akaydın ve Devrim Kök ile TBMM'deki kavgaya karışan Niyazi Nefi Kara, partilerine küskün. Tasfiye edilen üçlü, listelerin açıklanması ile yaptıkları açıklamalarla kırgınlıklarını yansıttı.
KUCAKLAYICI DEĞİL
Niyazi Nefi Kara, halktan listeye yönelik çok tepki aldığını söyledi. Kara, "Geçen dönem bana oy verenler telefonla arayıp 'Bizi hiçe sayanları biz de hiçe sayarız' diyor. Ama bizim için sıkıntı yok, ülke için mücadele etmeye devam edeceğim. Ancak Antalya'yı kucaklayıcı liste gözükmüyor. Partili ve partisiz birçok insandan oy alıyorduk. Bizi halk seçip göndermişti, yine onlara döneriz, onlarla beraber mücadelemize devam edeceğiz" dedi.
İNCE UMUTLARI OLDU
Milletvekili adayı olarak gösterilmeyen Devrim Kök ise uzun süreden beri CHP'de siyaset yaptığını, partisinin birçok kademesinde görev aldığını belirtti. Kök, "Parti içi tercihlerimden dolayı liste dışı bırakılmam hoş olmadı. Muharrem İnce'nin bütün mitinglerinde yanında olacağım" diye konuştu. 2009-2014 arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı da yapan milletvekili Mustafa Akaydın, listede adının olmamasının genel merkezin takdiri olduğunu söyledi. Akaydın, "Biz partiye 10 senedir hizmet ettik, demek ki yeterli görülmüş, herkese teşekkür ederim. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kazanması için de çalışmaya devam ederiz. Neticede milletvekili doğmadık. Herkesin bir görev süresi var, parti büyüklerimiz yeterli görmüş, saygı duyarız" ifadelerini kullandı.
LİSTE KRİZİ SÜRÜYOR
CHP Antalya'da önceki gün ilk açıklanan 16 kişilik listenin 5'inci sırasındaki eski il başkanı Semih Esen'in son anda listeden çıkartılarak yerine yine seki il başkanı olan Cavit Arı'nın alınması tepki çekti. Partililer, Esen'e haksızlık yapıldığını belirterek sosyal medyada parti yönetimine tepkilerini dile getirdi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.