banner113

CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN NURHAN ÖZCAN: MİLLETİN ASİL VEKİLİN VEKİL OLDUĞNU HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM!

banner106

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, CHP Antalya Milletvekili aday adayı olduğunu bugün açıkladı

CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN NURHAN ÖZCAN: MİLLETİN ASİL VEKİLİN VEKİL OLDUĞNU HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM!
22 Mart 2023 Çarşamba 15:51

banner108
banner238

Özcan, seçilmesi halinde neler yapacağını anlattı. Özcan, "Ben Nurhan Özcan, sizlerin desteğiyle milletvekili olarak göreve başlamak istiyorum. Seçilirsem, sizin temsilciniz olarak şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmeye, sizin talep ve beklentilerinize en iyi şekilde cevap vermeye söz veriyorum. Alanya ve Gazipaşa'nın değerli insanları, bu güzel bölgenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve yaşam kalitenizi daha da yükseltmek için kararlıyım. Bu amaç doğrultusunda, eğitimden sağlık hizmetlerine, ulaşımdan altyapıya ve ekonomik gelişmeye kadar, bölgenin en öncelikli konularına odaklanarak, sizlerin yaşamlarını iyileştirecek projeler ve politikalar gerçekleştirmeye çalışacağım. Göreve geldiğim takdirde, sürekli olarak sizlerle iletişim halinde olacağım. Halkın nabzını tutarak, sizlerin fikir ve önerilerinizi dikkate alacağım. Şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, sizlere yönelik atacağımız adımları ve aldığımız kararları düzenli olarak paylaşacağım. Bu yolculuğa çıktığımızda, sizlerin desteği ve katılımı olmazsa olmazdır. Bu nedenle, sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için sizden gelen geri bildirimlere önem vereceğim. Birlikte çalışarak, Alanya ve Gazipaşa'yı daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha müreffeh bir bölge haline getirebiliriz. Hep birlikte başaracağımıza inanıyor ve sizlerden desteklerinizi bekliyorum. Alanya ve Gazipaşa halkının değerli üyeleri, birlikte geleceğe yürüyelim ve bu güzel toprakların daha da parlak bir yarınlara ulaşmasına katkı sağlayalım. Milletin asil vekilin vekil olduğunu hiç bir zaman unutmayacağıma söz veriyorum." 

Hüseyin Kalaycı, Gaye Çoşkun, Nurhan Özcan ve Elena Yavuzcan


banner109

Etiketler; #nurhan özcan
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.