31 MART 2019’DA yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne hızlı bir giriş yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olan Avukat Yavuz Çelik, çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmaları ve önümüzdeki günlere CHP’de yapılacak kritik ön seçimler hakkında samimi açıklamalarda bulunan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Yavuz Çelik, delegelerin ve vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu söyledi. Ali Güzel, Mehmet Ali Yılmaz, Murat Özeçlik, Selçuk Özdemir ve Hidayet Bilgiç gibi önemli isimlerle adaylık yarışına giren Avukat Yavuz Çelik, yerel seçimler hakkında iddialı konuştu.
“KAYBEDEN OLMAYACAK”
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 6 önemli ismin aday adaylığı başvurusu yaptığına dikkat çeken Çelik, CHP Parti Meclisi’nin (PM) adlığı önseçim kararına saygı duyduğunu dile getirerek, “Parti meclisimiz önseçim kararı alarak partimizin merkez yürütme kuruluna yetki verdi. Antalya’da önümüzdeki günlerde önseçim yapılması bekleniyor. Bilindiği üzere benimle birlikte 6 aday adayı, adaylık için yarışıyor. Önseçim sonunda partimiz kimi aday gösterirse saygı duyacağım. Bu sürede aday adaylarından kaybeden olmayacak. Ben inanıyorum ki her aday adayı çıkan karara saygı duyup CHP için çalışacaktır. Bu yarışsın kaybedeni olmayacak. Kazanan CHP olacak” dedi.
“GAZİPAŞA’DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
2014 yılında AK Parti’ye kaybedilen Gazipaşa Belediyesi’ni 2019’da geri alacaklarını iddia eden CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Yavuz Çelik, “Yaptığımız saha çalışmalarında delegelerin inancı beni heyecanlandırdı. Delegelerin tamamı birlik ve beraberlik için bu seçimi kazanacağımıza inanıyor. Benim düşüncem de bu şekilde. 2019’da Gazipaşa Belediyesi’ni CHP’nin çatısı altına sokacağız. Gazipaşa’yı yeniden CHP’nin güçlü bir kalesi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.