banner113

Davutoğlu: Alanya-Konya yolu büyük stratejik öneme sahip!

banner106

Gelecek Partisi Alanya İlçe kongresinde konuşan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Alanya-Konya yolunun yarım kalmasını kendisini çok üzdüğünü söyledi

Davutoğlu: Alanya-Konya yolu büyük stratejik öneme sahip!
07 Ağustos 2020 Cuma 18:40

banner108
banner238


Davutoğlu, kendisini Alanyalı olarak gördüğünü ifade eden Davutoğlu, “Alanya'ya uçakla gelecektik ancak, çalışmaları görmek için bu yolu kullandık. Çocukluğumun rüyası olan bu yolun yarım kalması beni üzdü. Ölüm yolu olarak adlandırılan bu yolda bugüne kadar birçok kaza ve can kaybı oldu. Ancak bugün tekrar gördüm ki bir arpa boyu yol gidilmemiş. Hep birlikte bu projenin takipçisi olalım. Pandemi süresinde gördük ki gıda ulaşımı oldukça önemli. Bu yol bütün ülke için Akdeniz’in İç Anadolu’ya, Karadeniz’e bağlanması için önemli. Alanya ülkenin en önemli gıda üssü.” 
“ALANYA’YA HAL BORSASI LAZIM”
Hadim’de açılan kiraz borsasını örnek gösteren Davutoğlu, “Alanya’ya da uluslararası gıda borsası gerekiyor. Muzun değerini Alanya’nın belirlemesi gerekiyor. Şimdi Hal’i taşıyacaklar ancak hem yer olarak hem proje olarak oldukça kötü bir proje.” diye konuştu. Davutoğlu kongre sonrasında Gelecek Partisi İlçe Teşkilat binasının da açılışını gerçekleştirdi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.