banner113

Güllerpınarında Güller açacak

banner106

"Biz yarışa değil, hizmete adayız" sloganıyla yola çıkan Güllerpınarı mahallesi muhtar adayı Aysevil Aras "Sorunları biliyorum. Çözmek için geliyorum" dedi.

Güllerpınarında Güller açacak
05 Mart 2019 Salı 14:54

banner108
banner238

13 bin seçmeni bulunan Güllerpınarı mahallesinin en iddialı muhtar adayı olan Aysevil Aras, Manşet Alanya'yı ziyaret etti. Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı ile görüşen Aras ve ekipleri yapacak oldukları çalışmaları anlattılar. Aras, seçmenlerine şöyle seslendi "Güzellerpınarı mahallemizin güzel insanları, sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz  dürüst, şeffaf, sözüne sadık, daima haktan ve halktan yana tavır koyan, her zaman ve her ortamda kendisinden hesap ve her ortamda kendisinden hesap sorulması isteyebilecek kadar alnı açık, cesur, kişilikli, girişimci ve işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunların bilen v ekabul eden bir kişi olarak göreve talibim. Seçtiğiniz takdirde sizlere layık olmaya çalışacağım. Siz değerli mahalle sakinlerimizle elele, gönül gönüle vererek çalmamız gereken kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarfedeceğiz".

ARSEVİL ARAS KİMDİR?

1973 Eskişehir doğumluyum. İlköğretimi Eskişehir'de, orta öğretimi ve liseyi Alanya'da tamamladım. Anadolu üniversitesi öğrencisiyim. Evli ve 3 çocuk annesiyim. Okul aile birliklerinde görev aldım ve halen okul aile birliği başkanlık görevini sürdürmekteyim. 25 yıldır Güllerpınarı mahallesinde ikamet ediyorum.
 

banner109

Etiketler; #aysevil aras
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.