banner113

İYİ PARTİ ALANYA BELEDİYESİ GRUP SÖZCÜSÜ ZAVLAK: HAKLI OLMANIN MUTLU OLMAYA YETMEDİĞİ ANLARI YAŞIYORUZ!

banner106

İYİ Parti Alanya Belediyesi Grup Sözcüsü Hacı Mevlüt Zavlak açıklama yaptı.

İYİ PARTİ ALANYA BELEDİYESİ GRUP SÖZCÜSÜ ZAVLAK: HAKLI OLMANIN MUTLU OLMAYA YETMEDİĞİ ANLARI YAŞIYORUZ!
06 Mart 2023 Pazartesi 14:32

banner108
banner238

Zavlak açıklamasında şunları ifade etti.
İYİ PARTİ'liler olarak haklı olmanın mutlu olmaya yetmediği anları yaşıyoruz.
Mutlu değiliz çünkü cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını şekillendirecek en önemli seçimde milletimizin umudu olmuş ve kurulduğu andan itibaren Türk Siyaseti'ne nefes aldırmış İYİ PARTİ'mizin demokrasi ve halkın iradesine sahip çıkma konusunda sergilediği kararlı duruşun anlaşılmadığını görüyoruz
   Uzlaşı ve demokrasi vurgusuyla oturduğumuz masada ilk andan son ana kadar sürekli olarak telafisi olmayan bu seçime muhakkak suretle milletin desteğini en çok kazanan isimle girilmesi gerektiğini bu seçimin asla risk alınamayacak bir seçim olduğunu bu sebeplede kişisel beklentilerin parti çıkarlarının denkleme dahil edilemeyeceğini dile getirdik.
Yaşanan süreç boyunca da bu konuda endişesi olan halkımıza " müsterih olunuz biz burada olduğumuz sürece halkın sevgisini ilgisini ençok kazanan kişinin aday olması için mücadele edeceğiz,endişeniz olmasın"dedik.
Kendimizden bir isim yada anketlerde üçüncü beşinci çıkan bir ismi değil ilk turda kazanacağı algısı kamuoyunda kesin olarak yayılmış bizlerinde desteğiyle seçilmiş CHP'li iki ismi masaya getirdik.
Malesef İYİ PARTİ olarak sözünü verdiğimiz aday profiline gitmek yerine alternatif bir isim bize ve tabiki bütün muhalefete dayatılıncada milletimize verdiğimiz sözün gereğini yaptık.
Gönlümüzden geçen aday kimsenin "tıpış tıpış gidip" oy  vereceği bir aday değil tüm muhalefetin koşarak gidip oy vereceği bir aday olsun istedik ki daha önce "tıpış tıpış" gidilen seçimlerde boyumuzun ölçüsünü almıştık.
İYİ PARTİ olarak bu süreci yönetmekte zorlanıyoruz çünkü muhattaplarımızın sahip olduğu medya gücüne sahip değiliz.
Ülkede ana akım medyanın %95 i iktidarın kontrolünde geri kalan % 5 de kalan Halk TV KRT ve Kanal 100 gibi platformlarda CHP'ye yakın.Hal böyle olunca İYİ PART'nin algıyı yönetmek ve kendince haklılığını ifade etmek için elinde sadece sosyal medya kalıyor ki orası da malesef paralı profesyonel trollerin elinde.
İYİ PARTİ yapılan anketlerde AK Parti,CHP ve MHP'li seçmenlerin ikinci tercihi çıkıyor.
Yani bu üç partinin seçmenleri de  kendi partisinden sonra oy verebileceği adres olarak İYİ PARTİ'yi işaret ediyor.Bu durumda bizi hem ortak hareket ettiğimizi CHP hemde Cunhur İttifakı'nın bileşenleri için tehlikeli hale getiriyor.
Kendimize sormadan edemiyoruz acaba son iki gündür birazda bunun mu faturasını ödüyoruz çünkü herkes bize yükleniyor.
Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılında kurucu değerlerine bağlı kalabilsin hep birlikte huzur içinde yasayabileceğimiz bir ülkemiz olsun diye milletimize verdiğimiz sözü tutmaya çalışıyoruz.
Kişisel hesabımız yada gizli bir parti ajandası yok.
Başta da dediğim gibi "haklı olmanın mutlu olmaya yetmediği bir yerdeyiz.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.