ALANYA BELEDİYESİNDE 8 TANE YENİ BİRİM KURULDU ALANYA BELEDİYESİNDE 8 TANE YENİ BİRİM KURULDU

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanımız Hilmi Er ve Belediye Başkan Adayımız Sn. Mehmet Şahin ile, 
bugün Atatürk Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik, cadde üzerinde karşılaştığımız vatandaşlarımız ile sohbet ettik. 

Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz ziyarette, esnaflarımızın ve Alanya halkımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerileri paylaştık. Alanya'nın geleceği ve beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Esnafımızın, iş dünyasının ve kent ekonomisinin gelişimi için atacağımız adımlardan bahsettik.


İYİ Parti Alanya İlçe Başkanımız Sn. Hilmi Er ve Belediye Başkan Adayımız Sn. Mehmet Şahin, Alanya'mızın her kesiminden insanlarla buluşarak, şehrin ortak geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Alanya'nın her köşesine ulaşarak, halkımızın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. İYİ Parti olarak, Alanya'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Alanya'nın kalkınmasının, halkın refahı  için önemli olduğunu biliyoruz ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Şahin ile, "Alanya'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışıyoruz. Halkımızın bizlere olan güveni ve desteğiyle, Alanya Belediyesini Mehmet Şahin Başkanımızla ve liyakatli kadrolarımızla yönetmeye hazırız. Kararlıyız, Alanya'yı yeniden şekillendireceğiz.