Ziyarette ikili Alanya ve ülke gündemini konuştu. İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan  "İYİ Parti'nin genel merkezinde Meral Akşener başkanlığında muhteşem bir ekip var. Türkiye'nin her sorununu bilen ve bu sorunlara sürekli çözüm üreten bir beyin takımı var. AK Parti artık yoruldu. Bunu halkımız da görüyor. Türkiye'nin geleceği İYİ Parti iktidarındadır. Biz partimizi iktidar yapmaya hazırız, güçlü kadrolarımız her geçen gün daha çok güçleniyor ve halkın teveccühü ile zirveye koşuyor." 
ÜYE SAYIMIZ ARTTI
Alanya'da üye sayısında büyük bir artış olduğunu dile getiren Arıkan "Genel başkanımız Meral Akşener dev projeleriyle geliyor. Türkiye'nin aydınlık yarınları adına önemli projeleri ile  geliyor. Biz ilçe teşkilatımızla uyum içerisinde çalışarak bu projelerimizi gerçekleştiriyoruz. İYİ Parti'nin iktidarı yakındır. Çünkü Meral Akşener milletin lideridir. Bu partiyi Meral Akşener değil millet kurmuştur, partimiz milletin yüce iradesi ile kurulmuştur. Alanya'da bütün partilerden bize büyük bir ilgi var. Her gecen gün gücümüze güç katarak güçleniyoruz"
MANŞET ALANYA'YA TEŞEKKÜR
Arıkan "Basın için en önemli olanın tarafsız, objektif yayın yapmasıdır.  Manşet Alanya Gazeteside yayın hayatına başladığı günden bu yana tarafsız ve objektif olma konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Alanya basınımız duayen ismi Hüseyin Kalaycı'ya başarılar diliyoruz. Ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir" dedi.