ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, NEDEN ARSAYI SATIYORUZ CEVABINI YANITLADI! ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, NEDEN ARSAYI SATIYORUZ CEVABINI YANITLADI!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar " Mahmutlar için bir milat niteliği taşıyan Mahmutlar Kültür Merkezi projesi içerisinde, konferans salonu, tiyatro salonu, etkinlik salonu, spor salonu ,kütüphane, etüd ve kurs merkezi gibi vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sunacak, değer katacak sosyal alanlar bulunmaktadır.
Projenin bir kaç ay içerisinde tamamlanması ve halkımızın hizmetine sunulması planlandığını belirten Bağışlar " Yaklaşık maliyeti 500 milyon lira olan projenin Belediyemiz tarafından 18. madde uygulaması ile kazandırılan 12 dönüm arazi üzerine kurulduğunu söyledi.

ÇOK KONUŞAN DEĞİL, ÇOK ÇALIŞAN KAZANIR !

Meclis üyeliği görev süremiz içerisinde Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz ile bürokratlarımızın desteği sayesinde Mahmutlar ' da ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Bağışlar " Çok konuşan değil, çok çalışan kazanır" diyen Bağışlar, Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ile tüm emeği geçen ekibimize teşekkür ediyoruz, dedi