İŞTE O PAYLAŞIM
ADEM BAŞKAN'LA İCRAATIN İÇİNDEN 
Dün yapılan inceleme gezisi ile Belediye başkanı Adem Murat Yücel beyin daveti üzerine belediye meclis üyeleri, belediye müdürleri ve basın temsilcileriyle birlikte, yapımı devam eden ve tamamlanan yaklaşık 20 tane küçük ve büyük ölçekli yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulduk.
Müsadenizle inceleme gezisinde edindiğim gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle, ülke ekonomik şartlarının ağırlaştığı, belediye gelirlerinin azaldığı bu zor dönemde bir çok yatırımı hayata geçirmeye çalışan  belediye başkanı ve ekibini tebrik etmek gerekir. Alanya merkezinde bir çok bölgede eski yapıların restorasyonu, cuma pazarı projesi, belediye hizmet binası inşaatı, beton santrali, spor salonu ve çocuk parkları gibi maliyeti milyonlarca lirayı bulan bir çok projeyi gezdik ve Alanya adına sevindik, vatandaş adına gururlandık.
Geziye Erkan Demirci abimizle birlikte katıldık. Cuma pazarı projesinin nasıl olması gerektiğinden tutun da , belediye hizmet binası ihale süreci ve maliyeti vs. bir çok konuda Fen işleri müdürü ve başkan beyden yerinde bilgiler aldık ve fikirlerini söyleyerek katkı da bulunduk. 
Mesela ben verilen yemek arasında dahi sahillerdeki kayalıklar ile ilgili hazırlanan projeleri istişare ettim başkan beyle ve aldığım bilgiye kamuoyu ile paylaştım.
Şehir plancısı Erkan Demirci'de tek tip hazırlanan sahil büfeleri ile ilgili fikirlerini paylaştı, belediye hizmet binasının ihale ve fesih sürecini yerinde sorarak öğrendi.
Alanya Belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri, icraatın içerisinde olan kişiler ve en büyük görevleri bölgeye hizmet ve proje kazandırmak. 
Dolayısıyla, çok elzem bir durumları yok ise bu tür gezilere katılmak, fikir ve proje üretmek, eksiklik varsa uyarılarda bulunmak en önemli görevleri. Siyaseti bırakın ilçe başkanları yapsın, sizler icraatın içerisinde olan vatandaşın hizmet beklediği kişilersiniz.
Bu arada belediye hizmet binası inşaatı ile ilgili edindiğim bilgi, müteahit firmanın fazla fiyat farkı talep ettiği ve ise devam etmek istemediğini öğrendik. Belediye ise sözleşmeyi ve ihaleyi fesih sürecine girerek yeniden ihale etmeyi planladığı ve işi en kısa sürede tamamlamak istediğini öğrendim. Doğrusu da budur, eğer müteahit işi bitirmemek için direniyorsa, hukuksal çerçevede belediye de kendini mağdur edemez sonuçta. Ayrıca cuma pazarı projesinde müteahit firma çalışmalara devam ediyor. Temel harfiyatı sırasında yoğun su çıkmasından dolayı işler biraz yavaşlasa da çalışma devam ediyor.
Belediye başkanı ve ekibine bu davet için teşekkür ederiz, yatırımlar için emeği geçenleri tebrik ediyoruz, umarım bu yatırımlar sağlıklı şekilde tamamlanarak bölgeye kazandırılır.