banner113

Türel'den seçim mesajı: Eğer kazanacaksa, kaybetmeye hazırım...

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, katıldığı bir televizyon programında 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Türel'den seçim mesajı: Eğer kazanacaksa, kaybetmeye hazırım...
19 Kasım 2018 Pazartesi 13:33

banner108
banner238

Antalya’nın tek yerel televizyonu Kanal V’de Cuma günü yayınlanan Siyaset ve Kulis programına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Başkan Türel, Erdoğan Kahya moderatörlüğünde Yunus Erdoğan ve Uğur Keskin’in sunduğu programda tüm sorulara cevap verirken, izleyicilerden gelen soruları da içtenlikle yanıtladı.
AK PARTİ'NİN SEÇİM STRATEJİSİ
Adaylığı için, “Her zaman söylediğimi tekrar ediyorum, Antalya halkı bizleri talep ederse, genel merkezimiz de uygun görürse ben doğduğum bu kente hizmete her zaman hazırım” diyen Türel, muhalefetin ittifak arayışlarının kendisini tedirgin edip etmediği ve adı geçen aday adaylarından hangisi ile karşılaşmak istediği şeklindeki bir soruya ise “Adı geçen tüm aday adaylarının hepsi birbirinden değerli insanlar. Ancak AK Parti seçim stratejisini hiçbir zaman rakip adaya göre belirlemez. Kendi stratejisini uygular” dedi.
ANTALYA KAZANACAKSA KAYBETMEYE HAZIRIM
Yerel seçimlerde kiminle yarışılacağının çok da önemli olmadığının altını çizen Türel, şöyle konuştu: “Ben isterim ki, kişiler değil projeler yarışsın. Kim Antalya’ya daha fazla hizmet edecek ve bunu hangi projelerle yapacak onlar gündeme getirilsin. Hep söylüyorum, Antalya kazanacaksa Menderes Türel kaybetsin. Bunu bütün samimiyetimle yürekten söylüyorum. Çünkü benim bundan sonra makam mevki gibi bir beklentim yok. Çok genç yaşlarda ATSO Başkanlığı, belediye başkanlığı, milletvekilliği ve akabinde genel başkan yardımcılığı yaptım. Birçok insana nasip olmayacak bir süreç yaşadım. Bundan sonra benim tek gayem ülkeme, memleketime daha fazla hizmet etmek”
TÜREL’DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU
İnsanı merkezine alan sosyal belediyecilik hizmetlerinin kendisi için de birinci öncelik olduğunu kaydeden Türel, “Artık insanımız kendisine birebir temas eden, dokunan hizmetleri istiyor ve bekliyor. Biz de Büyükşehir olarak bu yönde birçok hizmeti ortaya koyduk/koyuyoruz. Bütünşehir sınırlarımız içerisinde dokunmadığımız bir insanımız kalmasın istiyoruz. Nitekim bu yönde çok da gayretimiz var. Dağın başındaki Mehmet amcaya ekmek, yayladaki Ayşe nineye su götürüyoruz. Yaşlılarımızın, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olma gayretindeyiz. Bunu bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

banner109

Etiketler; #menderes türel
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.