banner113

Turizm otelciler birliği başkanı çok net konuştu: Turizm güçlü bir şekilde sürecek!

banner106

Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, koronavirüs nedeniyle yaşananların geçici olduğunu, turizmin çok daha güçlü bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.

Turizm otelciler birliği başkanı çok net konuştu: Turizm güçlü bir şekilde sürecek!
15 Nisan 2020 Çarşamba 14:10

banner108
banner238

Turizm haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan TÜROB Başkanı Müberra Eresin, küresel düzeyde duran turizm sektörünün, koronavirüs sonrası çok daha güçlü bir şekilde yola devam edeceğini belirtti.

''Turizmi yine en iyi şekilde sürdüreceğiz''

2020 yılında turizm sektörünün global düzeyde olağan dışı bir şekilde, belki de tarihinde ilk defa durma noktasına geldiğini söyleyen Eresin, “Ancak şunu rahatlıkla belirtmeliyim ki bu geçici bir süreçtir ve elbette sağlıklı ve güzel günler gelecektir. Seyahat etmek, merak etmek, keşfetmek insanoğlunun asla bitmeyecek tutkusudur. Çok daha güçlü bir şekilde, yine turizmi bir bütün olarak en iyi şekilde sürdürüceğiz” dedi.

''Geçici bir duraklama''

Günümüzde turizm kavramının seyahat etmenin çok daha ötesinde, sosyo-kültürel bir güç, dış ilişkilerde önemli bir diplomatik araç, özellikle Türkiye gibi turizm markası ülkelerde ekonominin temel ayağı haline geldiğini kaydeden Eresin, ''Tüm dünyayı derinden etkileyen ve insan hayatını tehdit eden Covid19 virüsü sebebiyle, turizm ve seyahat sektörü geçici olarak durmuş, insanların öncelikleri ve bakış açıları değişmiş, sektörümüz şu an için ertelenen, hayal edilen ve özlenen bir motivasyon haline gelmiştir. Türkiye Otelciler Birliği olarak her zaman yüksek bilinç ve sorumlulukla hareket etmeye, ülkemize en iyi şekilde değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.