banner113

Yücel, kamuoyuna ilan edildi

banner106

MHP, 31 Mart yerel seçimleri için 55 adayını belirledi. Adem Murat Yücel, Cumhur İttifakı Alanya belediye başkan adayı olarak kamuoyuna ilan edildi.

Yücel, kamuoyuna ilan edildi
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:10

banner108
banner238

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül yapığı açıklamasında şunları söyledi. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Alanya Belediye Başkanlığı adaylığına mevcut belediye başkanımız Adem Murat Yücel yeniden aday gösterilmiştir. Camiamıza, partimize ve Alanyamıza hayırlı olmasını öncellikle Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

2014 ve 2019’da yapılan seçimlerde ile birlikte MHP'li belediye başkanımız Adem Murat Yücel, belediye başkanlığına seçilmişti. Ve geride kalan 10 yıllık sürede MHP'nin üretken belediyecilik anlayışıyla, kısıtlı ve dar imkanlara rağmen şehrin her noktasına, kırsaldan şehir merkezi, 102 mahalle ve 84 yaylamıza ciddi manada hizmet verilmiştir. 

Sayın belediye başkanımız Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakımızın tüm unsurları ile inşallah 31 Mart 2024'de ki seçimlerden de bir seçim zaferi ile çıkacağına inancımız tamdır. 
Partimizin ve Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti’nin bütün mensupları ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de yeniden Cumhur ittifakı ile taçlanması için var gücümüzle bir ve beraber bir şekilde azimle çalışacağız.

Cebab-ı Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile Alanya Kalesi'nde kale burçlarına asılı olan 3 hilalli sancağımız 31 Mart'ta yapılacak seçimlerden sonra da bir dönem daha orada asılı kalacaktır. 

Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. 
Cenab-ı Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin.

Antalya'da Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel, Demre Belediye Başkan adayı İbrahim Oğuz, Gazipaşa Belediye Başkan adayı Mustafa Aksoy oldu.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.