banner113

Yücel: Okurcalar'dan Demirtaş'a kadar tek tip olacak!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, büfelerle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yücel: Okurcalar'dan Demirtaş'a kadar tek tip olacak!
04 Kasım 2021 Perşembe 16:24

banner108
banner238

GELECEK SEZON UMUTLU
Pandemi dolayısıyla büyük kayıpların yaşadığı turizm sektörü üzerine değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Yücel, bu sezonun ayakta kalabilme sezonu olduğunu, edindiği bilgiler ve görüşmeleri ışığında gelecek sezonunda umutlu olduğunu aktardı. 
TOPARLANMA OLDU
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Pandemi dolayısıyla 2020’de ciddi kayıp yaşanan turizm sektörü üzerine değerlendirmelerde bulunan Yücel, 2021 sezonunda bir toparlanmanın başladığını belirtti. 
TÜRKİYE TERCİH EDİLDİ
Yücel, “Pandemi dünyanın bir sorunu fakat bu yıl para kazanmadan ziyade ayakta kalabilmenin bir sezonu oldu. Herkes para kazandı dersek yalan söylemiş oluruz. Ancak dünya ölçeğine baktığımız zaman Türkiye’nin tercih edilmesi iyiydi” dedi. 
OLAĞAN ÜSTÜ DURUM OLMAZ İSE
Yücel, yaptığı görüşmeler ve edindiği bilgileri de paylaşarak “Gelecek yıllarda pandemide olağanüstü bir durum olmadığı sürece gerek acenteler gerekse fuarlardaki görüşmelerimiz ve edindiğim bilgilere göre şuanda gelecek yıldan turizm olarak çok umutluyuz” diye konuştu. 
BÜFELER TEK TİP OLACAK
Başkan Yücel, Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında gündeme gelen sahil büfelerinin tek tip olma konusuna da değinerek “ALTİD ile birlikte merkezde ne yaptıysak eski belde olan mahallelerde de aynı şekle döndüreceğiz. Sahillerdeki keşmekeşliğin önüne geçmiş olacağız. Yani Okurcalar'dan Demirtaşa'a olan sahil bandında tek tip büfe olacak. Herkes düzenin iyileştirmesi ve ziyaretçilerin daha iyi hizmet alabilmesi için bu düzenlemeyi destekliyor.” ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.