banner113

Alanyaspor’da iki süper imza

banner106

Alanyaspor, Djalma Campos ve Baiano ile sözleşme imzaladı.

Alanyaspor’da iki süper imza
28 Haziran 2018 Perşembe 18:08

banner108
banner238

PAOK forması giyen Djalma Campos ve Rayo Vallecano’dan Baiano ile anlaşan Aytemiz Alanyaspor’da, başarılı futbolcular resmi sözleşmeye imza attılar. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Mesut Bakkal’ın bir TV programında yaptığı açıklamaya göre, her iki futbolcuyla da ön anlaşma yapılırken, bugün Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’de düzenlenen imza töreni ile her iki futbolcu da resmi olarak iki yıllık Alanyasporlu oldu.

Tekrardan Türkiye’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu vurgulayan Campos, ‘Gerçekten Türkiye’ye dönmek cok güzel bir duygu, Türkiye bildiğim tanıdığım bir ülke. Hedeflerim tabiki var ama öncelik takım hedefleri olacak’ diye konuştu.

Öte yandan İspanya 2’nci Ligte şampiyon olan Rayo Vallecano’dan transfer olan Baiano, ‘Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, en iyi şekilde en iyi formla takıma katkı sağlamak istiyoruz’ dedi.
Eskişehirspor’dan Hasan Ayaroğlu ve Kaan Kanak transferi ile bombaları patlatmaya başlayan Alanyaspor’da, Campos ve Baiano’nun ardından Bobo ile de önümüzdeki günlerde tüm pürüzlerin giderilmesinin ardından anlaşma sağlanabileceği düşünülüyor.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.