banner113

PORTEKİZLİ OYUNCU  YUVASINA DÖNDÜ

banner106

Alanyaspor'da 2021-2022 sezonunda kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Joao Pedro Barradas Novais ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

PORTEKİZLİ OYUNCU  YUVASINA DÖNDÜ
12 Temmuz 2023 Çarşamba 11:22

banner108
banner238

İmza töreninde konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu, "Novais yuvaya geri döndü. Oynadığı dönemde takımımıza çok katkı sağlamıştı. Hem futbolculuğuyla, hem de beyefendi kişiliğiyle hepimizin gönlünde taht kurmuştu. Taraftarlar için de öyleydi. Onun için Novais bizim için özel bir futbolcu. Takımımıza çok katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisi de burayı çok seviyor. Bu da bizim için çok önemli. Bazı fedakarlıklar yaparak buraya geldiğini biliyorum. Corendon Alanyaspor'un önemini bilen bir futbolcu. Biz de onun değerini biliyoruz. İki yıllık anlaşmamız var. Daha önce bildiğiniz gibi kiralık oynamıştı. Şimdi yuvasına Corendon Alanyaspor'un futbolcusu olarak geri döndü. Ben Novais'e ‘aramıza hoş geldin’ diyorum. İnşallah hem Novais'e, hem de kulübümüz için bu transfer hayırlı olur.” dedi. 

Novais ise, “Bana bu fırsattı verdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Olmayı istediğim yerdeyim. Teklif geldiğinde çok düşünmedim. Başkanın bazı talepleri oldu, hiç kırmadım. Sevildiğim yerde olduğum için çok düşünmeden geldim. Görevlerimin ve yapacaklarımın farkındayım. Corendon Alanyaspor adına güzel bir sezon geçmesi için çalışacağım. 
Alanya’da oynadığım sezon puan rekoru kırarak çok güzel bir sezon geçirmiştik. Kupada yarı final oynamıştık. Ama bu sene daha iyisinin olacağına inanıyorum. Stadımızda taraftarlarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Onların desteğini hissetmek çok güzel. Onlar her zaman en iyi performansı verdiğimi biliyor. Daha da iyisini vereceğim. Çünkü onlar en iyisini hak ediyor.” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.