ALANYA'DA KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPAN SÜRÜCÜLERE CEZA ALANYA'DA KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPAN SÜRÜCÜLERE CEZA

 Hayate Hanım İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi Meryem Yoldakalan annesi markete gittiği sırada yatak bazasının altından elbisesini almak için bazayı kaldırdı. Bu sırada baza kapanınca talihsiz Meryem’in boynu bazanın sıkışarak hayatını kaybetti.
ANNESİ GÖRDÜ
Marketten eve gelen annesi kızını o halde görünce koşarak anında çıkardı. Durumu eşine söyledi. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri talihsiz Meryem’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kızlarını hayatını kaybettiğini öğrenen anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılan otopsinin ardından Meryem’in cenazesi Alanya’ya götürüldü.
GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Meryem Yoldakalan’nın cenazesi Dinek Mezarlığı’nda ailesi, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa veridi. Cenaze sırasında acılı ailesi yakınlarının yardımı ile ayakta kalabildi. Okulunda başarılı ve iyilikseverliği ile bilinen Meryem’in ölümü Alanya ilçesinde herkesi üzdü. Meryem’i tanıyanlar “Onun melek gibi kalbi vardı.Karıncayı bile incitmez, sokakta aç gördüğü hayvanların karının doyurur,su verirdi. Melek  oldu” diyerek üzüntülerini dile getirdiler. Manşet Alanya Ailesi olarak Allah'tan Rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.