banner113

Alanya sanayisinden dükkan alın!

banner106

Kestel’de yapımı devam eden sanayi sitesinde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Kooperatif Başkanı Hüseyin Kasap, geçmişten günümüze emek veren kooperatif yöneticilerine teşekkür etti.

Alanya sanayisinden dükkan alın!
01 Ağustos 2019 Perşembe 09:25

banner108
banner238
Kasap, ilk etapta 290 dükkanın tamamlanacağını 3 yıl içinde ise tüm dükkanların kullanım hazır hale geleceğini müjdeledi. Kasap, "Sanayide 572 dükkan var, hepsi eşit metrekareye sahip. Hedefimiz 2 sene içerisinde burayı bitirmek. Bu sene 290 tanesini, iki sezonda da diğer geriye kalanını bitireceğiz" dedi.
'YARIN PİŞMAN OLMASINLAR'
Kasap, sanayi esnafına yarın pişman olmamak için dükkan alın çağrısında bulundu. Kasap, "Tüm üyelere buradan dükkan almaları konusunda talepte bulunuyoruz, ama üyelerimizden talep gelmiyor. Şu an kooperatifimizin üzerinde 50'ye yakın dükkan var, bekletiyorum alsınlar diye. Yarın dizlerini dövmesinler diye. Sanayi esnafı zor şartlarda çalışan esnaflar. Yarın pişman olmasınlar diye son ana kadar elimdeki dükkanlar durduruyorum" diye konuştu. 
ALTYAPI DA YARDIM BEKLİYORLAR
Kasap, su, elektrik ve kanalizasyon konusu da yetkililerden yardım beklediklerini söyledi. Kasap, "Altyapı ile ilgili sorunlarımız var. Türkiye belli bir dönemden geçiyor. Yatırımlar durmuş vaziyette. Sıkıntılar aşıldıktan sonra hükümetimizden rica edip, altyapı sorunumuzu çözeceğiz" dedi. 
'SAĞLAM BİR YAPI İNŞAA EDİYORUZ'
Toplam 200 dönüm arazide 1 milyon metreküp dolgu malzemesi kullanılarak zeminin hazırlanmasının ardından dükkanların yapımına başlandığını söyleyen şantiye şefi mimar Mustafa Arslan, “Planlamamız 2 yıl içerisinde inşaatı bitirip bir yılda da altyapısını yapmak. Şu anda üç ayrı taşeronla inşaatımız devam ediyor. Toplam 260 kamyon demir ve 6500 mikser beton kullanarak sağlam bir yapı inşa ediyoruz” dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.